Το πρωινό σεξ είναι το καλύτερο

πρωινό σεξ
Το Menclub ερεύνησε και βρήκε τις καλύτερες ώρες για σεξ. Σύμφωνα με μελέτες, οι πρωινές είναι οι ιδανικές και πολύ πιο αποδοτικές και για τους δύο.
Ευρέως αποδεδειγμένο από επιστημονική κοινότητα, ότι το να κάνεις σεξ τέσσερις φορές την εβδομάδα ενισχύει την άμυνα του ανοσοποιητικού σου. Για την ακρίβεια αυτή η ερωτική πράξη ενισχύει τον οργανισμό, μέσω μιας ειδικής παραγωγής η οποία λέγεται ανοσοσφαιρίνη η οποία βοηθά τον οργανισμό από το κρύωμα και τον πυρετό.
Θα είσαι ευτυχισμένος για πολύ καιρό:
Στην αντίστοιχη έρευνα αναφέρεται ότι να κάνεις σεξ το πρωί, βοηθάει στην έκκριση της οξυτοκίνης η οποία αναφέρετε ως η ουσία της αγάπης η οποία ενισχύει την συντροφικότητα και παράλληλα σε βοηθά να νιώσεις χαρούμενος για πάρα πολύ καιρό.
Το καλύτερο ξεκίνημα της ημέρας:
Επίσης, εκτός από την παραγωγή οξυτοκίνης το πρωινό σεξ προσφέρει ανακούφιση από το άγχος για μια εβδομάδα.
Αντικατάσταση πρωινής άθλησης:
Είναι αποδεδειγμένο ότι το να κάνεις μια ώρα σεξ αντιστοιχεί σε μισή ώρα τρέξιμο. Οπότε γρήγορα στο κρεβάτι!
Συνέχισε το στο ντουζ:
Ούτως ή άλλως θα κάνετε ένα ντουζ πριν την δουλειά, οπότε χρησιμοποιήστε το για μια καλή ευκαιρία για σεξ το οποίο θα σας προσφέρει μεγαλύτερη απόλαυση.
Θα  ενισχύσει την ερωτική σου διέγερση:
Σύμφωνα με κορυφαίους σεξολόγους τα επίπεδα τεστοστερόνης το πρωί στον άντρα είναι στο αποκορύφωμα.
Που αυτό σημαίνει ότι ο άντρας θα είναι περισσότερο ξεκούραστος και έχει πάρα πολύ ενεργεία κατά την διάρκεια του σεξ, οπότε θα “κρατήσει” περισσότερο ψηλά τον άντρα.
Γίνεται στην αρχή της μέρας όπου δεν είστε κουρασμένοι από την δουλειά και τις υποχρεώσεις όλης της ημέρας.
Ιδίως για τον άντρα είναι το καλύτερο δώρο, κάνοντας την σχέση να πηγαίνει σε άλλο επίπεδο και τον άντρα να μένει υπέρ ικανοποιημένος! Με αποτέλεσμα να είναι όλο και πιο θερμός σε κάθε συνεύρεση…

Tips για πρωινό σεξ – Πως  να τον τρελάνεις

1. Καν’τον να το περιμένει πως και πως
Ξύπνησε νωρίτερα από εκείνον και ψιθύρισέ του στο αυτί, δώσ’του μια εικόνα για το τι θα ακολουθήσει. Για παράδειγμα πες του ότι δεν φοράς εσώρουχα και έχεις διάθεση για παιχνίδια. Η έκπληξη και ότι ξυπνάει με μια σεξουαλική υπόσχεση θα τον ιντριγκάρει!

2. Στριπτίζ
Αφού του έχεις εξάψει την φαντασία, πήγαινε στο επόμενο βήμα…
Βγάλε τα ρούχα του αργά αργά. Αν δεν έχεις γδυθεί εντελώς κι’ εσύ, μην του επιτρέψεις να σε ακουμπήσει! Το ότι τον κρατάς σε αγωνία μέχρι να σε νιώσει είναι η μισή απόλαυση!

3. Φιλιά
Μόλις γδυθείτε εντελώς, τα αγγίγματα θα πάρουν θέση και θα ακολουθήσουν τα φιλιά! Φιλιά σε όλο το σώμα θα αυξήσουν την ερωτική ορμή σας! Ήρθε η ώρα για στοματικό σεξ…

4. Sex position
Μόλις είστε έτοιμοι και ήδη αρκετά ερεθισμένοι, δοκιμάστε την στάση “κουτάλι”. Αυτή την στάση, ιδανική για το πρωί προτιμήστε την. Ξάπλωσε δίπλα του με πλάτη και άσε τον να σε αγκαλιάσει.

5. Αμαζόνα
Αφού κάνετε το ξεκίνημα με τη στάση κουτάλι, ήρθε η ώρα για ιππασία. Ανέβα πάνω του! Εκείνος λατρεύει τη θέα που του προσφέρεις και παράλληλα με αυτή την πρωτοβουλία παίρνεις τα ηνία, ορίζεις τον ρυθμό και τον ξεκουράζεις!

6. Πρωινό ντουζ
Αμέσως μετά το σεξ, φροντίστε να κάνετε ένα χλιαρό ντουζάκι . Είναι μια καλή ευκαρία να περιποιηθείτε ο ένας τον άλλον και να κάνετε αστεία και πειράγματα!