Αισθησιακό μασάζ στο σπίτι

αισθησιακό μασάζ στο σπίτι

Τη σημερινή ερωτική ιστορία θα μας τη διηγηθεί η Μαρία 27 ετών από την Αθήνα.
Τα τελευταία τέσσερα χρόνια δουλεύω ως μασέζ. Δεν είναι όμως το κλασικό μασάζ. Ασχολούμαι ειδικότερα με το αισθησιακό μασάζ στο σπίτι.
Στους πελάτες που έχω, αρέσει αυτό που κάνω και πάντα προχωράμε και σε άλλα παιχνίδια πολύ πιο προχωρημένα. Εξάλλου το μασάζ θεωρείται και ερωτικό εκτός από χαλαρωτικό!
Από μικρή μου άρεσε το μασάζ και έτσι ήθελα να το σπουδάσω και να το κάνω επάγγελμα!
Έτσι κι’ έκανα, έμαθα πάρα πολλά πράγματα πήρα και κάποιες πιστοποιήσεις. Παρακολούθησα πολλά σεμινάρια και έτσι ξεκίνησα να δουλεύω σε studio όπου κάνω έως και σήμερα μασάζ.

Αγγελίες για μασάζ

Ωστόσο, με τον καιρό έβλεπα πώς δούλευα πολλές ώρες και τα χρήματα δεν ήταν ικανοποιητικά. Εξαιτίας αυτού, έμεινα εκεί για λίγο χρονικό διάστημα μέχρι να αποκτήσω την απαιτούμενη εμπειρία και αποφάσισα να φύγω και να κάνω αισθησιακό μασάζ σε σπίτι.
Μία μέρα πήρα την απόφαση να κοιτάξω διάφορες αγγελίες.
Διαπίστωσα πως ζητούσαν πολλές κοπέλες πού να ήξεραν να κάνουν ερωτικό μασάζ και τους ενδιέφερε κυρίως το κατ’ οίκον.
Στην αρχή δίστασα, μέσα μου δεν ήξερα αν ήμουν έτοιμη για κάτι τέτοιο! Πήρα τυχαία κάποιον που ήθελε μία κοπέλα για να κάνει αισθησιακό μασάζ στο σπίτι, μου εξήγησε τι ακριβώς θέλει και έτσι κλείσαμε το ραντεβού!

Μασάζ με εκτόνωση

Δεν με ενοχλούσε που θα ακουμπούσα την ευαίσθητη περιοχή του, άλλωστε δεν είχα θέμα με αυτό γενικότερα, είμαι πολύ ανοιχτόμυαλη!
Του ζήτησα πριν πάω να έχει κάνει ένα ντουζ και να έχει πάνω του μόνο μία πετσέτα.
Τελικά η πρώτη εμπειρία ήταν πολύ καλή, ήταν πολύ καθαρός δεν με πίεσε σε τίποτα και κάναμε ότι ζητούσε δίνοντας περισσότερη προσοχή στην εκτόνωσή του. Δεν αισθάνθηκα άβολα και για να είμαι ειλικρινής με ιντρίγκαρε όλο αυτό!
Του άρεσε τόσο πολύ το μασάζ μου, γι’ αυτό από τότε πηγαίνω δύο φορές το μήνα! Είναι ένας από τους πιο στενούς μου πελάτες!
Κάθε φορά που πηγαίνω σε εκείνον τα παιχνίδια γίνονται όλο και περισσότερα! Κατά συνέπεια, στην αρχή ξεκινήσαμε με απλά χαδάκια και εκτόνωσή με χέρια και καταλήξαμε σε ελεύθερο στοματικό, φιλιά, 69, μέχρι και σεξ

Μασάζ σε ζευγάρια

Άλλοι πελάτες μου ζητάνε κατεύθειαν σεξ, όμως ελάχιστες φορές το έχω δεχτεί και συνήθως μόνο αν μου αρέσει ο πελάτης!!!
Ωστόσο, έχει τύχει στην αρχή να αρνηθώ αλλά μετά απο λίγη ώρα με το παιχνίδι που γινόταν να ερεθιστώ πολύ και να ξεκινήσουμε τα φιλιά, τα χάδια και… όλα τα υπόλοιπα!
Δεν θα ξεχάσω μια φορά που με κάλεσε ένα ζευγάρι για μασάζ και ενώ τους έκανα μασάζ και ήταν δίπλα δίπλα, ξεκίνησαν να φιλιούνται και όσο τους έκανα το αισθητικό μασάζ στο σπίτι, εκείνοι καυλώνανε περισσότερο, μέχρι που… ο άντρας την πήρε στα τέσσερα μπροστά μου! Παρακολουθούσα καυλωμένη και μου άρεσε! Αφού τελείωσαν και οι δυο, συνέχισα το μασαζάκι και όταν τελείωσα, ξεκίνησαν πάλι τα φιλιά και σίγουρα αφότου έφυγα είχαν δεύτερο γύρο!!!