GFE με βίζιτα γραφείου συνοδών

GFE

Τη σημερινή ερωτική ιστορία θα μας τη διηγηθεί η Νίκη 22 χρονών από τον Πειραιά

Το σημερινό ραντεβού αφορά έναν πελάτη πού μένει στην περιοχή μας κοντά στο γραφείο.
Ο Πάνος ας τον πούμε έτσι, διάλεγε πάντα τα ραντεβού εκεί κοντά στη δουλειά του γιατί σχεδόν πάντα όλα τα ραντεβού γινόντουσαν στο διάλειμμά του.
Διαλέγει ένα συγκεκριμένο ξενοδοχείο και πάμε για GFE συναντήσεις!!!

Το ερωτικό ραντεβού

Το ραντεβού κλείστηκε μεσημέρι. Έφτασα στην ώρα μου εκείνος ήταν εκεί γεμάτος όρεξη να με υποδεχτεί. Του έδωσα ένα φιλί μπήκα στο δωμάτιο, κάτσαμε στο σαλονάκι. Τον ρώτησα να μου πει τα νέα του, εκείνος μου είπε ότι του έλειψα πολύ και με έφερε κοντά του!
Η αλήθεια είναι πως από την πρώτη στιγμή φαινόταν η χημεία ανάμεσά μας. Από το πρώτο ραντεβού ήξερα ακριβώς θα του αρέσει και μας έβγαινε αβίαστα το GFE!
Γνώριζα ότι του αρέσει το κορμί μου, ήξερα πόσο πολύ γουστάρει να τον γλύφω και να παίζω μαζί του. Μαζί μου είχε τους πιο έντονους οργασμούς.
Αμέσως άρχισε να με γδύνει, ενώ ταυτόχρονα με φιλούσε παντού. Λέγοντάς μου ότι ήθελε να με γλύψει ολόκληρη και να με σκίσει. Δεν είναι βίαιος αλλά είναι πάντα έντονος στο σεξ! Υπάρχει φοβερό πάθος και ένταση για να είμαι ειλικρινής απολαμβάνω πολύ κι΄εγώ το GFE!!!
Είναι αρκετά όμορφος άντρας, και σχεδόν όλες οι άλλες που πάνε μαζί του τον έχουν σαν αγαπημένο γιατί πάντα αφήνει καλά tips. Του αρέσει να τις ανταμείβει για τις υπηρεσίες τους παραπάνω. Την βρίσκει όταν σε βλέπει να το απολαμβάνεις όπως και εκείνος. Δεν του αρέσει να γίνεται η πράξη και απλά να φεύγει.
βίζιτα

Επί τω έργω…

Ξαπλώσαμε στο κρεβάτι, άρχισε να με γλύφει και να με χαϊδεύει παντού.
Τελείωσα πάνω στη γλώσσα του, κάτι που γνώριζα ότι τρελαινόταν! Και αμέσως του είπα ότι ήταν η σειρά του…!
Ήρθε δίπλα μου, γονάτισα και άρχισα να τον γλύφω με μανία και να παίζω με τα χέρια μου αργά και βασανιστικά, ήξερα ότι αυτό τον απογείωνε….
Όταν ένιωσα ότι έρχεται η ώρα να τελειώσει, αμέσως σταμάτησα. Πήγα στο κρεβάτι, στήθηκα στα τέσσερα και όλο νόημα, τον κοίταξα να έρθει. Ήξερα πως να με βλέπεις στα τέσσερα ήταν ότι καλύτερο για ‘κείνον. Χωρίς να χάσει καμιά ευκαιρία, φόρεσε προφυλακτικό κι αμέσως μπήκε μέσα μου. Με το ένα χέρι στον ώμο μου και το άλλο στη μέση μου με τραβούσε με δύναμη και έμπαινε μέσα μου γρήγορα και δυνατά. 
Λίγα λεπτά χρειάστηκαν για να τελειώσει και επίσης χάρισε και σε μένα άλλον έναν έντονο οργασμό.
Κάτσαμε, κάναμε ένα τσιγάρο πριν πιάσουμε τον δεύτερο γύρο…

Στην συνέχεια του GFE…

Η δεύτερη φορά διαρκούσε περισσότερο όπως πάντα ήταν το πρακτικό…
Του άρεσε να τελειώνει η μέρα χωμένος ανάμεσα στα οπίσθιά μου…Τώρα θα σου το χύσω το κωλαράκι! Και με έχυσε ασταμάτητα μέσα στον κώλο. “Μωρό μου, τώρα θα δεις πως είναι τα πραγματικά τσιμπούκια” του είπα!!! Και αμέσως γονάτισα και τον πήρα στο στόμα!!! Του έκανα με τη σειρά μου, το πιο άγριο τσιμπούκι που είχα κάνει ποτέ μου!
Του έγλυφα τα αρχίδια και με το δεξί μου χέρι του έπαιζα μαλακία, κάνοντας τον να λιποθυμήσει σχεδόν. Στη συνέχεια, τον έβαλα όλο στο στόμα μου, ενώ συνέχιζα ταυτόχρονα να του τον παίζω και παράλληλα του χάιδευα τα αρχίδια!!! Αυτός έλιωσε πραγματικά όταν του τον δάγκωσα..!
“Μουνάκι μου, χύνω και θέλω να τα καταπιείς όλα! Μην αφήσεις ούτε σταγόνα να χυθεί!” μου είπε και με έχυσε άγρια στο στόμα…