Γυναίκες και σεξ

γυναίκες

Γυναικεία ευχαρίστηση: Ανακαλύφθηκε ο γρίφος!

Η άποψη των γυναικών επί του αντικειμένου σε μια μελέτη που κοινοποιήθηκε ήταν αρνητική! Ένα γκρουπ ερευνητών περιελάμβανε στο πείραμα περίπου 200 γυναίκες, σχετικά με τα ερεθίσματα που εισπράττουν από το περιγυρό τους για την θηλυκότητα τους καθώς μεγαλώνουν.

Τα αποτελέσματα απέδειξαν πως ένα μεγάλο ποσοστό των γυναικών εκείνων, μεγάλωσε με κακή άποψη για το σεξ. Ένα από αυτά ήταν να κρατήσουν την παρθενιά τους ως την μέρα του γάμου, γιατί θεωρείται πολύτιμο και κατακριτέο.

 

Οι γυναίκες αυτές ρωτήθηκαν για αυτά που συνέβαλαν στο να εξελίξουν μια πιο ζωντανή και ευχάριστη σχέση με την σεξουαλικοτητάς τους. Οι παράγοντες που κυριάρχησαν ήταν τέσσερις:

1. Να υπάρχει ελευθερία λόγου περί σεξ.

Μία ανοιχτόμυαλη συζήτηση με τον περιγυρό της για σεξουαλικά θέματα σε σύνθεση με τις μαζικές συζητήσεις για την σεξουαλική επαφή, ήταν το βασικό στοιχείο για την αλλαγή των απόψεων των γυναικών, ώστε να το δούν θετικά. Στο παρελθόν παρόμοιες στατιστικές απέδειξαν ότι οι ακομπλεξάριστες κουβέντες μεταξύ παιδιού και γονέα για το σεξ, παροτρύνουν τα παιδιά να έχουν περισσότερη υπομονή για την πρώτη τους επαφή και να παίρνουν τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης. Ενώ, άλλες στατιστικές έδειξαν ότι οι συζητήσεις του περίγυρού τους, ενισχύει την σεξουαλική δυναμικότητα της γυναίκας και την ανάγκη της να καθοδηγεί τον σύντροφό της.

2.  Πληροφόρηση γύρω από το σεξ

Είναι γεγονός πως, όσο ενημερώνονται από τους γύρω τους και τα κοινωνικά δίκτυα για την σεξουαλική πράξη, τόσο πιο απελευθερωμένες νιώθουν οι γυναίκες. Οι περισσότερες, δείχνουν ενδιαφέρον για την πληροφόρηση των θεμάτων όπως το σεξ, η υγιής πράξη, η τεκνοποίηση και η περίοδος. Για καθοριστικούς λόγους για την εξέλιξη τους ως γυναίκες και για την υγεία τους.
Το κίνημα αυτό ήταν με δική τους θέληση σε προσωπική έρευνα που απαντήθηκαν από δικούς τους ανθρώπους.

3. Να αισθάνονται όμορφα με το σώμα τους

Το πόσο άνετα νιώθουν οι γυναίκες με το σώμα τους, σχετίζεται με της επιδόσεις τους στο σεξ. Ερευνητές διαπίστωσαν ότι οι άνθρωποι που αποδέχονταν το σώμα τους, αισθάνονταν πιο όμορφα γι’ αυτό. Όταν κάποιος εξερευνά και αντιλαμβάνεται το σώμα του και την εικόνά του,  τότε αρχίζει να το αποδέχεται περισσότερο, όπως δείχνουν οι έρευνες.

4. Να καταρρίψουν τα στερεότυπα των φύλων.

Ορισμένες έρευνες έχουν αποδείξει ότι οι γυναίκες διασκεδάζουν περισσότερο στο σεξ, όταν δεν περιορίζονται στην μονοτονία ρόλων των δύο φύλων. Αναγνωρίζουν καινούριες απόψεις για τη θηλυκότητα, το σώμα και τη σεξουαλική υγεία. Η παρούσα μελέτη, ταυτίζεται με αυτή την άποψη.

Οι γυναίκες που κάνουν καλύτερο σεξ

Οι ερωτικές επιδόσεις μιας γυναίκας βασίζονται σε ανεξάρτητους λόγους.
Όπως διαπιστώθηκε από πρόσφατες έρευνες, οι γυναίκες αποδίδουν περισσότερο στο σεξ όταν τείνουν τα 40!
Όπως μας λένε οι ερευνητές, αποδεικνύεται ότι οι έγγαμες γυναίκες στα 40 τους, είναι πιο δραστήριες στο σεξ!

Εν μέρει, άλλες έρευνες που δημοσιεύτηκαν υποδεικνύουν ότι οι σεξουαλικές επιδόσεις των γυναικών βασίζεται σε διάφορους λόγους.
Συγκεκριμένα, Βρετανοί ερευνητές από γνωστό πανεπιστήμιο αντιλήφθηκαν, πως οι χυμώδεις γυναίκες μπορούν να αποδώσουν καλύτερα σεξουαλικά με τους συντρόφους τους από ότι οι αδύνατες γυναίκες!
Το ίδιο πείραμα μας απέδειξε ότι οι χυμώδεις γυναίκες, αγαπάνε περισσότερο τον εαυτό τους κι’ έχουν μεγαλύτερη ευχαρίστηση στην πράξη.

Δεν υποκρίνονται

Εκείνες που δεν υποκρίνονται οργασμό, δείχνουν να έχουν μεγαλύτερη ευχαρίστηση στο σεξ, πράγμα που ευχαριστεί το ταίρι τους. Αντιθέτως οι σεξολόγοι λένε ότι το να υποκρίνεται κάποιος οργασμό βλάπτει τον ίδιο γιατί δεν θα ανακαλύψει ποτέ τι του αρέσει και τι όχι.