Τα κορυφαία ερωτικά κόλπα που πρέπει να ακολουθήσεις

ερωτικά κόλπα

Τα top tips

Οι άντρες εξηγούν τι θέλουν στο κρεβάτι για να είναι ικανοποιημένοι. Δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα να γνωρίζεις τι θέλει ο συντροφός σου στο κρεβάτι. Απολύτως λογικό να γίνονται λάθη και από τις δύο πλευρές. Επομένως, βρήκαμε εμείς 14 συμβουλές που θα σε βοηθήσει για καλύτερη σεξουαλική ζωή: 

1. Κάνε εσύ το πρώτο βήμα

Οι άντρες δεν μπορούν να γνωρίζουν τις σκέψεις σου κι’ έτσι φοβούνται να κάνουν το πρώτο βήμα, τους τρομάζει η απόρριψη. Αν του δείξεις πώς ξέρεις τι θες και τι ζητάς τότε αυτόματα τον ενθαρρύνεις. Μία δοκιμή θα σε πείσει.

2. Ζήτα αυτό που θες

Αυτό είναι το κυριότερο για τους άντρες. Αν σε εξιτάρει εκείνη τη στιγμή, επιβράβευσέ τον. Να θυμάσαι πως χρειάζεται να του δίνεις θάρρος όσο κι’ αν δεν το λέει. Η κακή επικοινωνία οδηγεί στην αμηχανία και αυτό σημαίνει κακό σεξ.

3. Δείξε ευχαρίστηση στο στοματικό σεξ

Είναι ευρέως γνωστό ότι οι άντρες το αγαπούν. Οι άντρες σε συμβουλεύουν να το εκλάβεις σαν κάτι φυσιολογικό κι’ όχι σαν κάτι αηδιαστικό! Αφησέ τον να κάνει τα ερωτικά κόλπα που ξέρει…

4. Κούρεμα και ξύρισμα

Εδώ οι άντρες έχουνε μία περίεργη άποψη και πρέπει να το γνωρίζεις. Δείχνουν πως τους αρέσει το κούρεμα στην ευαίσθητη περιοχή παρά το ξύρισμα. Για να το λένε κάτι γνωρίζουν.

5. Μην φοβηθείς να είσαι πρόστυχη

6. Συμβιβασμός

Γνωρίζουμε πως όλα δεν είναι άσπρο ή μαύρο. Υπάρχει και το γκρι και πρέπει να γνωρίζεις σαν γυναίκα πως να κρατάς την ισορροπία. Δεν γίνεται να υπάρχει ούτε 100% πάθος αλλά ούτε και το αντίστροφο. Έτσι, αρκετές φορές οι άντρες  οι άντρες ζητούν τη μέση λύση από τις γυναίκες.

7. Κάτι πρόστυχο για την έξοδο

Εδώ οι άντρες λένε ευθέως για τα  εσώρουχα που θα φοράς στην έξοδο. Το προφανέστατο είναι να μπορείς εύκολα να βγάλεις το εσώρουχο….

8. Έξοδο χωρίς εσώρουχο

Εδώ κάνουμε κάτι πιο ακραίο! Πιστεύουμε πως θα αισθανθείς πιο σέξι και πάντα είναι κερδοφόρο!

9. Συνεχής επαφή

Στην έξοδο για ποτό προσπάθησε να είσαι σε διαρκής επαφή και φλέρταρε μαζί του. Είναι εξίσου όμορφο πριν τη σεξουαλική επαφή και οι άντρες το εκτιμούν αυτό. Συμπεριελαβέ το λοιπόν στα ερωτικά κόλπα!!!

10. Γίνε πιο ενεργή στο σεξ

11. Λίγο… 50 αποχρώσεις του γκρι

Οι άντρες έχουν την κυριαρχία μέσα τους. Για αυτό θέλoυν να παίρνουν τον έλεγχο στο σεξ. Άσε το σύντροφό σου να κάνει τον Christian Grey και θα το ευχαριστηθείτε και οι δύο…

12. Δοκίμασε κάτι καινούριο

Μην σε τρομάζουν τα νέα πράγματα. Γέμισε τη σεξουαλική σου ζωή με κάτι παραπάνω. Έτσι παίρνεις την εκτίμηση των αντρών.

13. Η εκδήλωση κάνει καλό

Το να ακούγεσαι κατά τη σεξουαλική επαφή τον αναστατώνει ακόμη πιο πολύ. Πολλοί άντρες το αναζητάνε… κάτι θα ξέρουν…! Γι’ αυτό τα ερωτικά κόλπα, μπορεί να είναι και φωνητικά…

14. Μην σε νοιάζει πώς είσαι

Οι άντρες το λένε ξεκάθαρα. Μην σε νοιάζει η εξωτερική σου εμφάνιση! Εκείνη τη στιγμή για να έχετε φτάσει στη σεξουαλική επαφή σημαίνει πολλά.