Foot fetish και oral sex με συνοδό

foot fetish

Σήμερα θα μιλήσουμε για άλλη μία ερωτική ιστορία που μας διηγείται Ιωάννα 22 χρόνων από τη Μολδαβία

Ο Γιώργος είναι ένας απο τους καλούς μας πελάτες. Κάνει πάρα πολλά ταξίδια λόγω της δουλειάς του κάθε φορά πού προορισμός του καταλήγει στην Αθήνα πάντα έρχεται και με βρίσκει.
Δεν του αρέσει ιδιαίτερα το σεξ αλλά το foot fetish είναι η αδυναμία του.

Στο ξενοδοχείο

Σήμερα όμως θα σας πω για το πρώτο μας ραντεβού. Το ραντεβού κλείστηκε σε γνωστό ξενοδοχείο στην Αθήνα. Έφτασα όπως πάντα στην ώρα μου. Ανέβηκα στο δωμάτιο που μου χει πει και εκεί με περίμενε ο Γιώργος. Με κοίταξε από πάνω μέχρι κάτω, μα τα μάτια του ήταν καρφωμένα πάνω στα πόδια μου. Έδειχνε λίγο αμήχανος και χαρούμενος ταυτόχρονα. Εμένα μου άρεσε πολύ όλο αυτό. Έχω μία ιδιαίτερη αδυναμία στους υποτακτικούς άντρες.
Κάτσαμε στο καναπεδάκι που είχε το δωμάτιο, άναψε ένα τσιγάρο, μου πρόσφερε ένα ποτό και του ζήτησα να γονατίσει μπροστά μου.
Αμέσως υπάκουσε στην εντολή μου, μου έβγαλε τις γόβες αργά και αισθησιακά όσο εγώ απολαμβάνα το τσιγάρο μου!
Χάιδευε τα πόδια μου και έσκυψε και μου φίλησε τις πατούσες. Ύστερα τις ακούμπησα πάνω στο στήθος του ενώ ταυτόχρονα τους έκανε μασάζ και τις έγλυφε.
Άρχισε να μου αρέσει πολύ το foot fetish με τον Γιώργο…
Θα έλεγε κανείς ότι έμοιαζε σαν υπνωτισμένος. Σηκώθηκε γδύθηκε και έκατσε απέναντί μου…
Έκανε ένα σχόλιο ότι εύκολα βρίσκει κανείς να κάνει σεξ με κάποιον, όμως όσον αφορά την foot fetish, αυτό είναι πολύ πιο δύσκολο.
Αμέσως εκείνη τη στιγμή, έβαλα τα πόδια μου πάνω στο πέος του. Ήταν πραγματικά πάρα πολύ ερεθισμένος. Άρχισα να του το παίζω αργά κοιτώντας τον στα μάτια αισθησιακά για πολλή ώρα…
Είχε αρχίσει η ανάσα του να γίνεται κόφτη. Έδειχνε να το απολαμβάνει αρκετά όλο αυτό το παιχνίδι. Μου άρεσε πολύ έτσι όπως τον έβλεπα και τον παίδευα για ώρα μέχρι να μου δείξει ότι δεν αντέχει άλλο. Τον έπιασα από το κεφάλι και τράβηξε ελαφρά τα μαλλιά του. Εκεί άρχισα να το κάνω πιο έντονα και πιο γρήγορα μέχρι που έχυσε με δύναμη πάνω στα πόδια μου. 

Η συνέχεια…

Μόλις τελείωσε, ήρθε δίπλα μου και άρχισε να με γλύφει με ένταση και πάθος για πολύ ώρα. Συγχρόνιζε την γλώσσα του με το κούνημα στους γοφούς μου επάνω του! Ήταν απίστευτη αίσθηση και ένιωθα ότι αυτό άρεσε και στους δύο το ίδιο.
Ξεκίνησα να γλύφω όλο του το κορμί, έως την στιγμή που ξαναβρήκε την αναπνοή του και με μία και μόνη κίνηση με πέταξε στο πάτωμα, για να ανεβεί από πάνω μου και να με πάρει ολόκληρη. Μικρά ηδονικά ρουφηγματάκια και ξάφνου ξανά ολόκληρο το μήκος της ψωλής του στο πρόθυμο και καυτό στοματάκι μου! Μουγκρίζοντας, κατάπινα τον πούτσο του μέχρι την βάση του και ξανά ανέβαινε περίτεχνα και ηδονικά!
Κατάπινα μονομιάς τα προερωτικά του υγρά και ξανά χόρταινα με τον πούτσο του, κάνοντας μπούκες πότε με τα αρχίδια του και πότε με το μακρύ του κοντάρι. Γέμιζα με σάλιο τον πούτσο του στην βάση του και το κατάπινα, ρουφώντας το και αφήνοντας το να πάλλεται ξέφρενα στον αέρα. Την στιγμή που όλα είχαν χαθεί από τα μάτια μου, ένιωσα κάτι στο πίσω μου μέρος. Την ώρα που τελείωνα βογκώντας δυνατά, αντιλαμβανόμουν, ότι έγλυφε περίτεχνα την κωλοτρυπίδα μου, γεγονός που με έκανε να χύσω ακόμα πιο δυνατά και να γεμίσω με τα υγρά μου, τον ίδιο αλλά και ότι άλλο υπήρχε γύρω μας.