Τι είναι το Nuru Massage – Πως Γίνεται

Nuru Massage

Το nuru massage είναι μια τεχνική μασάζ γυμνιστών που προέρχεται κατευθείαν από το Kawasaki στην Ιαπωνία. Το μασάζ Nuru ξεκίνησε να γίνεται γνωστό πλέον και στην Ελλάδα.

Θα περιγράψουμε τι μπορεί να συμβεί αν σπάσουμε τα ταμπού για να αποκαλύψουμε και να καταλάβουμε τι είναι πραγματικά το nuru massage. Αν και μιλάμε για ένα μασάζ όπου είστε γυμνός τόσο εσείς όσο και ο μασέρ, τα πράγματα είναι αρκετά απλά.

Είναι ένα χαλαρωτικό μασάζ όπως κάθε άλλη μορφή. Η διαφορά ? Ο θεραπευτής στο nuru massage χρησιμοποιεί διαφορετικό τζελ από αυτό που χρησιμοποιείται για άλλους τύπους μασάζ. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό.

Ο αισθησιασμός που προέρχεται από αυτό το μασάζ το καθιστά μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία. Σε αυτό το άρθρο θα μάθουμε όσα πρέπει να γνωρίζουμε για το nuru massage.

Οι στόχοι του Nuru Massage

Πριν φτάσουμε στην καρδιά του θέματος, υπάρχουν μερικές γκρίζες περιοχές που αξίζουν κάποια διευκρίνιση. Όταν μιλάμε για μασάζ γυμνιστών, γυμνό μασάζ ή ακόμα και ερωτικό μασάζ, από ένστικτο, σκεφτόμαστε αμέσως για σεξ και οργασμό. Ωστόσο, το nuru massage προχωράει πέρα ​​από αυτές τις προκαταλήψεις και ενσταλάζει μόνο στο άτομο όπου το και η χαλάρωση φτάνουν στο υψηλότερο επίπεδο.

Nuru μασάζ: Ορισμός

Στην πραγματικότητα, η λέξη “nuru” κυριολεκτικά σημαίνει “γλιστερό”. Γιατί ονομάζεται γλιστερό; Επειδή η ίδια η αρχή του Nuru massage είναι να κάνετε μασάζ στον πελάτη με ένα ειδικό τζελ μασάζ Nuru. Αυτό δεν είναι ένα συνηθισμένο λάδι μασάζ, αλλά ένα άχρωμο και άοσμο τζελ κατασκευασμένο από φύκια nori. Ναι, το nori είναι πολύ γνωστό στους λάτρεις του σούσι. Αφού μπει στο ζεστό νερό, το τζελ Nuru θα χαλαρώσει γρήγορα τους μύες και στη συνέχεια θα επιτρέψει μια πιο αισθησιακή προσέγγιση στο θέμα.

Τι να περιμένετε από το Nuru Massage

Για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας, μια καλή συνεδρία με επαγγελματία στο μασάζ Nuru μπορεί να σας απογειώσει. Κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας μασάζ Nuru, τόσο η μασέρ όσο και ο θεραπευόμενος πρέπει να συνεργαστούν για να αποκτήσουν τη μεγαλύτερη δυνατή φυσική επαφή. Ο θεραπευόμενος θα βρίσκεται ξαπλωμένος σε ένα στρώμα, ή σε μια ειδική κατσασκευή μασάζ. Στη συνέχεια η μασέρ θα επικαλύψει τον θεραπευόμενο με το ειδικό τζελ. Αυτό το βήμα θα γίνει εξ ολοκλήρου με το χέρι.  Στη συνέχεια, ο θεραπευτής θα εργαστεί πάνω στο σώμα σας για να ξεκινήσει η διαδικασία του μασάζ.  Ακολουθεί μια τέλεια αρμονία που απομακρύνει όλο το άγχος. Πράγματι, το στήθος και οι γλουτοί της μασέρ γλιστρούν κατά μήκος του σώματος του θεραπευόμενου για να παρέχουν μια εξαιρετικά δυνατή αίσθηση.

Μια μοναδική και ανεξήγητη εμπειρία που μπορεί να προσφέρει μόνο το nuru massage.

Η προέλευση του nuru massage

Η ιστορία του nusu massage είναι πολύ νέα. Ξεκινά στα μέσα του 19ου αιώνα. Μια περίοδος κατά την οποία η πορνεία γνώρισε μια άνευ προηγουμένου άνοδο στην Ιαπωνία. Αυτό συνέβη σε τόσο μεγάλο βαθμό που η κυβέρνηση έπρεπε να απαγορεύσει την πορνεία σε δημόσιους δρόμους το 1957. Αμέσως, ξεκίνησαν νέα ιδρύματα για πορνεία. Εκείνη την εποχή, αυτές οι δομές ήταν η πορνεία. Αλλά για να συνεχίσουν να υπάρχουν, έπρεπε να είναι σε καλή κατάσταση με τη διοίκηση. Έτσι, αυτά τα μέρη μετατράπηκαν σε ένα είδος μασάζ στο οποίο οι επαγγελματίες συνέχισαν το επάγγελμά τους. Επομένως, πριν αναλάβει δράση, ο πελάτης και η επαγγελματίας ασκούσαν ένα ολόκληρο τελετουργικό. Το μασάζ Nuru.

Nuru Gel, αδιαχώριστο από τις συνεδρίες

Ας το παραδεχτούμε, το nuru massage είναι ένα ζεστό μασάζ. Ωστόσο, αυτή η τεχνική ξεχωρίζει από όλους τους άλλους τύπους αισθησιακών μασάζ με τη χρήση αυτού του διάσημου ειδικού τζελ Nuru. Όπως γνωρίζετε, το κύριο συστατικό του είναι τα φύκια nori. Είναι στην πραγματικότητα μια εναλλακτική λύση για το σαπούνι απολέπισης των χεριών που κάποτε δούλευε.

Πράγματι, λόγω του σαπουνιού, το δέρμα γίνεται ξηρό. Στη συνέχεια ήρθε η εφεύρεση ενός λιπαντικού και ενυδατικού τζελ που ονομάζεται Nuru gel. Χωρίς αυτό το στοιχείο, το μασάζ Nuru δεν θα είναι αυτό που είναι και θα χάσει όλη την ταυτότητά του. Το nuru massage γίνεται όλο και πιο γνωστό στην Ελλάδα. Είναι η ευκαιρία για εσάς να ανακαλύψετε αυτήν την κορυφαία ιαπωνική τεχνική μασάζ. Αξίζει και με το παραπάνω, για να γίνει διασκεδαστική η καθημερινότητα σας, αλλά και για να απολαύσετε πλήρως τις χαρές της παρούσας στιγμής και όλα τα οφέλη του nuru massage.