Βίκυ το παιχνιδιάρικο Call Girl από την Καλλιθέα!

Βίκυ το παιχνιδιάρικο Call Girl από την Καλλιθέα!

Tη σημερινή ιστορία μοιράστηκε μαζί μας η Βίκυ, το 25χρονο Call Girl από την Καλλιθέα.

Ο Φοίβος είναι αγαπημένος πελάτης εδώ και πολλά χρόνια, πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος και πολύ καλή παρέα. Του αρέσει να βλέπει πολλές διαφορετικές escort, του αρέσει η ποικιλία και όπως λέει ο ίδιος κάθε συνοδός είναι διαφορετική και έχει να του προσφέρει κάτι ξεχωριστό.

Με ενημέρωσαν από το γραφείο συνοδών με το οποίο συνεργάζομαι στην Καλλιθέα ότι ο Φοίβος με ζήτησε και ήθελε να πάρω μαζί μου τα παιχνίδια. Το φετίχ του ήταν τα όμορφα Call Girl και το να τις βλέπει να χαιδεύονται και να παίζουν με τους δονητές τους γι’αυτόν. Αισθησιακά, πρόστυχα, έντονα!

Έφτασα στο διαμέρισμα του στην Καλλιθέα αργά το βράδυ, με περίμενε χαρούμενος και πολύ ερεθισμένος!

Καθίσαμε στο σαλόνι και μου ζήτησε να γδυθώ! Φορούσα τα αγαπημένα του κόκκινα εσώρουχα και τις μαύρες μου γόβες! Έβγαλα τα πάντα εκτός από αυτά τα δύο!  Όπως κάθε φορά δεν σταματούσε να μου λέει πόσο του αρέσει το κορμί μου και ότι έχω το πιο έκφυλο πρόσωπο που έχει συναντήσει ποτέ του σε οποιαδήποτε συνοδό!

Κάθισε δίπλα μου στον καναπέ και με χάζευε..

Άρχισα να χαϊδεύω αισθησιακά όλο μου το κορμί, με το βλέμμα μου καρφωμένο πάνω του. Μου άρεσε να τον βλέπω να λιώνει και να ερεθίζεται σε κάθε μου άγγιγμα. Μου άρεσε που του άρεσε τόσο το θέαμα. Συνέχισα έτσι για λίγη ώρα, μέχρι να τον δω να ερεθίζεται αρκετά. Σηκώθηκα, έβγαλα τα εσώρουχα μου και πήγα από πάνω του. Κάθισα στο γόνατο του και τρίφτηκα λίγο πάνω του. Ήξερα πόσο τον τρελαίνει αυτό.

Τον φίλησα και κάθισα ξανά στον καναπέ απέναντι του. Πήρα από την τσάντα τον δονητή μου και άρχισα να τον γλείφω αργά, παίρνοντας τον όλο μέσα στο στόμα μου. Με χάζευε και δάγκωνε τα χείλη του λέγοντας μου ότι είμαι η πιο καυτή συνοδός σε ολόκληρη την Καλλιθέα και ότι θέλει να με δεί να πάιρνω τον εαυτό μου για χάρη του.

Άνοιξα καλά τα πόδια μου και τον έβαλα μέσα μου. Άρχισα να παίζω στην αρχή αργά και μετά όλο και πιο γρήγορα και έντονα. Το πέος του ήταν σκληρό και όρθιο! Ήξερα πόσο πολύ με ήθελε. Όταν δεν άντεξε άλλο φόρεσε το προφυλακτικό, ήρθε κοντά μου, άφησε το παιχνίδι δίπλα και μπήκε ολόκληρος μέσα μου.

Άρχισε να με παίρνει δυνατά και γρήγορα, μέχρι να τελειώσουμε και οι δύο! Η καρδιά του χτυπούσε γρήγορα και νομίζω πώς τον άκουσε ολόκληρη την Καλλιθέα να φωνάζει την ώρα που τελείωνε!!