Top έρευνες για το sex

top έρευνες για το sex

Top έρευνες για το sex

Αυτό το καλοκαίρι θα είναι μοναδικό!!!
Το Μenclub παραθέτει νέες έρευνες που θα σε καθοδηγήσουν να βελτιώσεις την σεξουαλική σου ζωή.Ή και να μάθεις νέα πράγματα σχετικά με αυτήν…
Ας ξεκινήσουμε με τις top έρευνες για το sex:

Γυμναστική

Η σωματική άσκηση αυξάνει την τεστοστερόνη η οποία παίζει σπουδαίο ρόλο στην σεξουαλική διέγερση. Με τον καιρό αυξάνεται και η ροή του αίματος βοηθώντας σε να φτάσεις σε οργασμό κάθε φορά.
Για καλό σεξ προτίμησε υψηλής έντασης αεροβική και μυϊκή ενδυνάμωση.
Στο τέλος θα διαπιστώσεις πως άξιζε τον κόπο! 

Αλκοόλ

Τα θαλασσινά και η σοκολάτα αποτελούν παρελθόν.
Η τελευταία προσθήκη στα αφροδισιακά είναι το κόκκινο κρασί. 
Όμως, μην το παρακάνεις!
Σε έρευνα που έγινε, γυναίκες που έπιναν μέχρι και 2 ποτήρια κρασί την ημέρα, είχαν καλύτερη σεξουαλική λειτουργία και υψηλότερα επίπεδα επιθυμίας.
Επιπροσθέτως, είχαν περισσότερη σωματική διέγερση από εκείνες που απείχαν ή έπιναν αλλού είδους ποτά ή κατανάλωναν περισσότερες ποσότητες κρασιού. Οι γιατροί λένε ότι τα αντιοξειδωτικά στο κρασί που ωφελούν την καρδιά, ενδέχεται να διαστέλλουν τα αιμοφόρα αγγεία, στέλνοντας περισσότερη ενέργεια στη γενετήσια περιοχή.
Προσοχή όμως, μην το πιεις πολύ γρήγορα: τίποτα δε ρίχνει περισσότερο τη λίμπιντο από τη μέθη.

Shopping και γυναίκες

Αφού βρεις αυτό που έψαχνες να αγοράσεις, συνεχίζεις να ψάχνεις για κάτι άλλο ή κατευθύνεσαι προς το ταμείο;
Εάν ταυτίζεσαι με την πρώτη επιλογή τότε ανήκεις σε αυτές τις γυναίκες που οι ειδικοί αποκαλούν “μεγιστοστρεφείς” (maximizer).
Οι έρευνες δείχνουν ότι αυτής της κατηγορίας οι άνθρωποι δείχνουν λιγότερη οικειότητα και αφοσίωση.
Καθηγητής Ψυχολογίας στην Μινεσότα αναφέρει πως “οι άντρες είναι σαν τα φορέματα και μια μεγιστοστρεφής πιθανόν να πιστεύει πως υπάρχει κάποιος καλύτερος στην επόμενη γωνία, γι’ αυτό δεν μπορεί να επενδύσει πλήρως σ’ αυτό που έχει”. Συνεχίζει λέγοντας πως “οι “επαρκειοστρεφείς” (satisficers), τείνουν να είναι ικανοποιημένοι και μπορούν να αφοσιωθούν σε κάτι που πληροί τα βασικά τους κριτήρια, είτε πρόκειται για ρούχο, είτε για άνδρα”.

Πρώτη κίνηση

Σύμφωνα με μελέτη οι γυναίκες που προσέγγισαν πρώτες έναν πιθανό σύντροφο, (αντί να περιμένουν να κάνει εκείνος το πρώτο βήμα) αποδείχθηκε πως βρήκαν τους στόχους τους πιο ελκυστικούς. Παράλληλα ένιωσαν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στην πρώτη επαφή, σε σύγκριση με γυναίκες που δεν επιδίωξαν μια τέτοια προσέγγιση.
Αν λοιπόν, μια γυναίκα δείξει τόλμη αφενός αυτή η διαδικασία θα αυξήσει περισσότερο την επιθυμία της, αφετέρου θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει έναν ενδιαφέρον τύπο, που σε άλλη περίπτωση μπορεί να είχε απορρίψει. 

Εποχές και sex

Η αναζήτηση για top έρευνες για το sex, έδειξε πως κάτοικοι ηλιόλουστων περιοχών κάνουν περισσότερο σεξ σε αντιθέσει με κατοίκους περιοχών που μένουν σε συννεφώδεις περιοχές.
Αυτό πιθανότατα οφείλεται στην πτώση της σεροτονίνης. Η εν λόγω ορμόνη που προσφέρει ευχαρίστηση, εξαρτάται εν μέρει με το φως, γι’ αυτό θα επίπεδα της πέφτουν όταν έρχεται το φθινόπωρο ή ο χειμώνας.
Τώρα το καλοκαίρι, αύξησε τη σεροτονίνη με φυσικό τρόπο… το φυσικό φως είναι ο,τι πρέπει για να αναζωπυρώσει το πάθος!