Το “κόλλημα” με τις βίζιτες 

κόλλημα με τις βίζιτες

Το “κόλλημα” του αφηγείται ο Νάσος Κ.

Είμαι ο Νάσος, 31χρόνων, αθλητής, ελεύθερος και μένω προσωρινά στην Αθήνα.
Είναι περίπου 2 χρόνια που πηγαίνω μόνο με βίζιτες. Το κόλλημα με τις βίζιτες προέκυψε. Ούτε που κατάλαβα πως έφτασα να κάνω σεξ μόνο με αυτές. 
Ξεκίνησε ως μια απλή συνήθεια, μέχρι που έγινε ανάγκη!
Δεν είναι ότι δεν μετράω ή ότι δεν μπορώ να βρω γκόμενα. Είχα σχέσεις, είμαι εμφανίσιμος, αδύνατος, γυμνασμένος, ψηλός και μελαχρινός.

Η αρχή

Όλα ξεκίνησαν πριν 2 χρόνια, όπου πήρα πήρα τηλέφωνο μια βίζιτα να έρθει στο σπίτι που μένω, στα Πατήσια.
Πέρασα τόσο καλά που έπαιρνα βίζιτες κάθε μήνα. Σιγά σιγά, οι συναντήσεις εντάθηκαν. Έφτασα να πηδάω μέρα παρά μέρα μια άλλη. Ώσπου, οικονομικά δεν έβγαινα, γι’ αυτό μέχρι και σήμερα, παίρνω μια την εβδομάδα.
Πλέον είναι ανάγκη για μένα να γαμάω πουτάνες! 
Κάνω ο,τι μου αρέσει μ’ αυτές, δεν υπάρχουν ταμπού, είμαι ο εαυτός μου, ζητάω ο,τι θέλω χωρίς να ντρέπομαι γιατί δεν με ξέρουν, δεν χρειάζεται να δώσω πληροφορίες ή αναφορά, τις έχω σπίτι μου ο,τι ώρα θέλω και όποτε θέλω. Δεν μπαίνω σε διαδικασία πεσίματος, καθημερινών μηνυμάτων και του “που ήσουν κλπ”. 
Ένα άλλο θέμα είναι ότι επειδή ταξιδεύω πολύ, είναι δύσκολο να έχω σταθερή σχέση και να επενδύσω σ’ αυτή. Από την άλλη και οι ξεπέτες θέλουν χρόνο και πολύ μπλα μπλα. 

Η αποτυχημένη επαφή

Το ότι έχω κόλλημα με τις βίζιτες το κατάλαβα πριν 1 χρόνο. Όταν γνώρισα μια κοπέλα, σε μια καφετέρια, ήρθε σπίτι μου, μου πήρε τσιμπούκι, με καύλωσε αλλά όταν ήρθε η στιγμή να την γαμήσω, μου έπεσε.
Ενώ με τις βίζιτες δεν μου πέφτει ποτέ, ούτε με τις πρώην μου μου έχει συμβεί. 
Κατάλαβα με τον καιρό ότι καυλώνω με κάποια πολύ και γουστάρω να την ξεσκίζω, μόνο όταν ξέρω ότι είναι πουτάνα και γουστάρω να την πληρώνω για να γαμιέται. 
Το επιβεβαίωσα αυτό όταν ξανά βρέθηκα με την τύπισσα αυτή και δεν μου σηκώθηκε πάλι. Το ίδιο βράδυ, έφερα call girl σπίτι και της ξέσκισα μουνί και κώλο, χωρίς να πάρω κανένα είδους διεγερτικό.
Στην τύπισσα έγινα ρεζίλι. Μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες, δεν την ξανά είδα ποτέ, ούτε επιδίωξα να γνωρίσω κάποια άλλη για να κάνω σεξ.
Συνεχίζω έχοντας το κόλλημα με τις βίζιτες και όποτε έχω καύλες συναντιέμαι με αυτές και περνάω καλά, χωρίς δεσμεύσεις, υποχρεώσεις και 35αρες που με κυνηγάνε να κάνουν παιδί. 
Έχω το κεφάλι μου ήσυχο! 

Προσδοκίες

‘Οποια καινούρια πιάνει δουλειά στο γραφείο συνοδών, την παίρνω πρώτος εγώ, έχω πάρει πολλές βίζιτες από τα περισσότερα γραφεία συνοδών στην Ελλάδα! Πρώτα περνάνε από μένα και μετά τις χαίρονται οι άλλοι! 
Κοντές, ψηλές, αδύνατες, παχουλές, ξανθιές, μελαχρινές, τις γαμάω, δεν έχω θέμα.
Η καθεμία έχει την δική της καύλα! Ακόμα και η πιο άσχημη, έχει την καύλα της! 
Πως θα διαχειριστώ το κόλλημα με τις βίζιτες δεν ξέρω… οι κολλητοί μου λένε ότι θα καταλήξω να παντρευτώ μια τέτοια για να μπορώ να είμαι καλά μαζί της. Για να είμαι ειλικρινής κι’ εγώ αυτό θα ήθελα! Δεν με νοιάζει που θα είναι πουτάνα, αν την έχω εγώ, σταματάει τα πάντα και είναι μαζί μου!