Τα λάθη των γυναικών στο sex 

sex

Αμοιβαία απόλαυση

Στο sex η ευχαρίστηση προϋποθέτει να ικανοποιούνται και οι δύο παρτενέρ.
Τι γίνεται όμως όταν ικανοποιούνται μόνο οι γυναίκες στο sex ή όταν δεν ικανοποιούνται και ποια είναι τα λάθη που κάνουν;
Οι άντρες καταθέτουν που σφάλουν οι γυναίκες:

Ατομική απόλαυση

Πολλές γυναίκες κοιτούν να περνούν οι ίδιες καλά στο sex χωρίς να τις ενδιαφέρει η ευχαρίστηση του άλλου. Αυτό υποβιβάζει την σχέση και χάνει την ποιότητά της.

Ψεύτικος οργασμός

Οταν δεν ικανοποιούνται από το sex, προτιμούν να προσποιούνται από το να πουν την αλήθεια. Ομως, πολλοί άνδρες το καταλαβαίνουν και τους φαίνεται αστείο και γραφικό να ακούνε ψεύτικες φωνές.

Ετοιμότητα

Θεωρούν ότι οι άνδρες είναι πάντα έτοιμοι για sex.  Όμως, χρειάζονται κι’ αυτοί τον χρόνο τους. Κανείς δεν λειτουργεί με κουμπάκι.

Εικόνα σώματος και αυτοπεποίθηση

Υπάρχουν γυναίκες που ντρέπονται για το σώμα τους ενώ δεν θα έπρεπε. Εφόσον σε επιλέγει, του αρέσεις.  Δεν χρειάζονται οι ντροπές.

Στους άνδρες αρέσουν οι γυναίκες με αυτοπεποίθηση, χαρακτήρα που πιστεύουν στον εαυτό τους και είναι περήφανες για το σώμα τους.
Οι ατέλειες, τα περιττά κιλά ή το μικρό στήθος κάνουν τις γυναίκες να στρεσσάρονται κατα την ερωτική επαφή, με αποτέλεσμα να μην απολαμβάνουν το σεξ και να σαμποτάρουν την ευχαριστησή τους. Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι όταν οι άντρες κάνουν σεξ με μία ενθουσιώδη και ερωτική γυναίκα, που συμμετέχει ενεργά και δεν είναι παθητική, δεν παρατηρούν λεπτομέρειες. Κι αυτό είναι κάτι που είχε παρατηρήσει πρώτος ο Δαρβίνος, όταν στη θεωρία του περί βιολογικής εξέλιξης του ανθρώπου είχε υπογραμμίσει ότι οι άντρες παθαίνουν “επιλεκτική τύφλωση” στις φυσικές ατέλειες των γυναικών όταν αναζητούν μια γυναίκα για να φέρουν στον κόσμο υγιή παιδιά».

Στοματικό σεξ

Όταν το στοματικό γίνεται επώδυνη εμπειρία χρησιμοποιώντας δόντια κατά την πράξη…
Είναι μια σύνηθες, κακή πρακτική που πολλές γυναίκες, αθελά τους, πονάνε τους άνδρες σε μια προσπάθειά τους να τους ευχαριστήσουν…

Ήχοι στο sex

Πολλές φορές οι γυναίκες προσπαθούν να μιμηθούν τις πρωταγωνίστριες σε ερωτικές ταινίες με το να φωνάζουν στο sex όπως εκείνες. Οι άνδρες, λένε, πως καλό είναι να μην το προσπαθούν αυτό!

Εμφάνιση

Αφού παρέλθει ένα διάστημα από την πρώτη γνωριμία και τα “μέλια” η γυναίκα δεν προσπαθεί να είναι το ίδιο ερωτική όπως στην αρχή. Έτσι, φορούν αντί-σεξουαλικές κιλότες, πιτζάμες που δεν κολακεύουν την θηλυκή τους πλευρά κλπ.

Εκδήλωση

Οι άντρες επιθυμούν να αισθάνονται και να ξέρουν ότι η γυναίκα που έχουν δίπλα τους τους θέλει και τους έχει ανάγκη.
Θέλουν όμως αυτά να στηρίζονται σε πράξεις, όχι λόγια. Πράξεις που δείχνουν πόθο και ερεθισμό στο μέγιστο.

Οδηγίες

Οι γυναίκες το παρακάνουν με τις οδηγίες. “Όχι εκεί, πιο χαμηλά”, “κάνε μπάνιο πάλι”, “Πιο γρήγορα, όχι τόσο αργά” κλπ κλπ κλπ. Σε κανέναν άνδρα δεν αρέσει να πρέπει να μπαίνει στην διαδικασία να αισθάνεται οτι δεν κάνει τίποτα καλά.

Πρωτοβουλίες

Δεν παίρνουν πρωτοβουλίες. Περιμένουν οι άνδρες να κάνουν τα πάντα. Φοβούνται ότι αν πάρουν το παιχνίδι στα χέρια τους θα “τσαλακωθεί” η εικόνα τους ή θα τις χαρακτηρίστουν επιθετικές ή ακόμα και σεξομανείς.

Μη δεκτικές

Δεν είναι δεκτικές στο καινούριο. Όταν προτείνεις κάτι διαφορετικό στο sex, πιστεύουν ότι τις βαρέθηκες και δεν τις θέλεις πια. Ενώ στην πραγματικότητα, η αλλαγή θα κάνει πιο πικάντικα τα πράγματα και θα επαναφέρει το πάθος.

Έλλειψη επικοινωνίας

Υπάρχουν και οι περιπτώσεις όπου οι γυναίκες δεν επικοινωνούν τα θέλω τους στο σεξ. Αισθάνονται άβολα και αμήχανα με αυτές τις συζητήσεις και δεν εκφράζονται ανοιχτά.
Το αποτέλεσμα είναι να μένουν ανικανοποίητες και να μην επιτυγχάνεται η αμοιβαία ικανοποίηση.