Σεξ στην ντουλάπα του σπιτιού μου

σεξ στην ντουλάπα του σπιτιού μου

Την ερωτική του ιστορία μοιράζεται μαζί μας ο Αποστόλης Κ.

Είχα πάντα περίεργα γούστα ή βίτσια, όπως θες πάρτο. 
Μου άρεσαν τα περίεργα κι’ αυτά που για τους περισσότερους δεν είναι συνηθισμένα.
Έβαζα τις γκόμενες μου να ντύνονται συχνά καμαριέρες, Playboy λαγουδάκια, Wonder woman κλπ.
Έκανα σεξ μαζί τους σε τοποθεσίες και ώρες που δεν είναι σύνηθες για κάποιους.
Σε ασανσέρ, έξω από μουσεία ώρες που υπήρχε κόσμος, στην Εθνική οδό και συγκεκριμένα στις λωρίδες έκτακτης ανάγκης, κάτω από την πολυκατοικία μου μέρα μεσημέρι, στο μπαλκόνι σε ώρες αιχμής κλπ…
Μέχρι που τυχαία ανάκαλυψα πόσο μου αρέσει να βλέπω την κοπέλα μου να ανεβαίνει με σκάλα πάνω στο πατάρι της ντουλάπας με κοντή φουστίτσα, χωρίς εσώρουχο κι’ εγώ να την κοιτάω και να την παίζω.

Κρίση πανικού

Αμέσως μετά ήθελα να κάνουμε σεξ στη ντουλάπα. Της έλεγα να κατέβει, κατέβαινε,  και μπαίναμε μες τη ντουλάπα, έκλεινα το πορτάκι και το κάναμε εκεί. 

Μου άρεσαν τα κλειστοφοβικά μέρη για σεξ. Μόνο που δεν άρεσαν στις περισσότερες που γνώριζα.
Η κοπέλα που ήμουν 2 χρόνια και το ξεκίνησα όλο αυτό, είχε πάθει κρίση πανικού ένα βράδυ που την είχα πιέσει να το κάνουμε στην ντουλάπα που βρίσκεται στο δωμάτιο των γονιών μου και είναι πιο μικρή και στενή από την δική μου. Δεν τις άρεσαν τα κλειστοφοβικά μέρη και την έκαναν να αισθάνεται άβολα σε σημείο κρίσης πανικού.
Δεν ήθελα να την πιέζω αλλά εμένα μου άρεσε πολύ αυτό…

Το βίτσιο και τα απρόοπτα

Όταν χωρίσαμε, με όσες κάναμε μόνο ξεπέτες, ζητούσα το ίδιο! Να ανεβαίνουν στην σκάλα με μίνι φούστα (χωρίς εσώρουχο συνήθως), να στήνονται στα τέσσερα κι’ εγώ από κάτω να την παίζω. Κάποιες τις τραβούσα και βίντεο.
Όταν κατέβαιναν, τις στρίμωχνα και κάναμε σεξ στην ντουλάπα, κλείνοντας το πορτάκι. 
Τις γαμούσα στα όρθια, με τσιμπουκώνανε κι’ αν βόλευε τις ξάπλωνα κάτω και πηδιόμασταν έτσι. 
Τα πιο αστεία περιστατικά που μου έχουν τύχει είναι ότι παραλίγο να πέσει κοπέλα που είχε ανέβει στην σκάλα αλλά εντάξει, το σώσαμε και γελούσαμε κιόλας μετά!!!
Το δεύτερο είναι που η μάνα μου δεν είχε καταλάβει ότι ήμουν με κοπέλα στο δωμάτιο, άνοιξε την ντουλάπα και μας είδε μέσα να την πηδάω. Έπαθε σοκ όπως είναι φυσικό!
Έκλεισε άρων άρων την πόρτα του δωματίου κι’ εμείς σκάσαμε στα γέλια!
Εννοείται συνέχισα κανονικά το σεξ στη ντουλάπα…
Η τότε γκόμενα είχε κοκκινήσει από ντροπή. Για να το ξεπεράσει… την έστησα στα όρθια πάλι και την πηδούσα πιο άγρια. Τραβούσα τα μαλλιά της, την έφτυνα στο πρόσωπο και της χαστούκιζα την κωλάρα.

Όποτε κάνω σεξ σε κλειστοφοβικούς χώρους, μου αρέσει να τελειώνω με πίπα. Τα πέταγα ή στο πρόσωπο της κοπέλας ή τα άδειαζα στο στόμα της.

Πως το βλέπουν οι άλλοι…

Οι περισσότερες παραξενεύονται με το βίτσιο μου. Άλλες το γουστάρουν, άλλες φοβούνται. Οι περισσότερες το δοκιμάζουν όμως… Έστω και μετά απο πίεση.

Οι φίλοι μου με δουλεύουν και τους φαίνεται αστείο…
Ο κολλητός μου το δοκίμασε μια φορά και δεν βολεύοταν με τίποτα… απορεί πως βολεύομαι…
Η φάση όλη έχει να κάνει με την αίσθηση!!! Θα πρέπει αρχικά να μην είσαι κλειστοφοβικός και να γουστάρεις τα περίεργα παιχνίδια!!!