Η λύση στην στυτική δυσλειτουργία και στην πρόωρη εκσπερμάτιση

στυτική δυσλειτουργία

Νέα έρευνα

Το menclub έχει αναφερθεί ξανά  σε δυσλειτουργίες της λίμπιντο αλλά και στους παράγοντες που επηρεάζουν την ποιότητα του σεξ.
Αυτή την φορά σας παρουσιάζουμε την μέθοδο που θα δώσει λύση στο προβλημά σας χωρίς την χρήση φαρμάκων και μέχρι στιγμής έχει εξαιρετικά αποτελέσματα.
Αρκετές έρευνες έχουν ασχοληθεί με την στυτική δυσλειτουργία και την πρόωρη εκσπερμάτιση.
Αποτελεί πρόβλημα για το 52% και το 30% αντίστοιχα, του γενικού αντρικού πληθυσμού.

Πιο συγκεκριμένα…

Σε αυτό το άρθρο θα αναφερθούμε στις ασκήσεις πυελικού εδάφους.
Προκύπτει ότι εξομαλύνουν το πρόβλημα σύμφωνα με έρευνες Αυστραλών επιστημόνων. 

Γνωρίζουμε ότι η καλή στύση επηρεάζεται από την ομαλή κυκλοφορία του αίματος αλλά απαιτεί και επάρκεια μυϊκής δύναμης γύρω από την περιοχή των γεννητικών οργάνων.
Οι εν λόγω ασκήσεις βελτιστοποιούν την στύση και την πρόωρη εκσπερμάτιση.
Βοηθούν επίσης και σε περιπτώσεις ακράτειας στους άνδρες έπειτα από χειρουργική επέμβαση.
Στο πυελικό έδαφος υπάρχουν 19 μύες. Μερικοί από αυτούς είναι απαραίτητοι για την καλή σεξουαλική λειτουργία.
Η εκφύλιση των μυών αυτών μπορούν να οδηγήσουν σε ανεπάρκεια υποστήριξη της ουροδόχου κύστεως.
Επίσης, μπορεί να επιφέρει ακράτεια ούρων ή ακόμα και στυτική δυσλειτουργία και δυσκολία εκσπερμάτισης.

Οι ασκήσεις του πυελικού εδάφους είναι γνωστές ως ασκήσεις “Kegel”

Είναι απαραίτητες για τους άνδρες, ώστε να διατηρούν το μυϊκό τόνο στην περιοχή των γεννητικών οργάνων.
Οι μύες του πυελικού εδάφους ενεργοποιούνται όταν ένας άνδρας σταματά την διαδικασία της ούρησης ή όταν ένας άνδρας τραβά προς τα πάνω τους όρχεις.
Ως εκ τούτου, οι αντίστοιχες ασκήσεις αποσκοπούν στην σύσφιξη και συγκράτηση αυτών των μυών προκειμένου να αυξηθεί η δύναμη και ο έλεγχος τους.

Οι ασκήσεις αυτές, σύμφωνα με τους ερευνητές, είχαν ως αποτέλεσμα την θεραπεία ασθενών όπου το 47% αφορούσε την στυτική δυσλειτουργία και το 83% την πρόωρη εκσπερμάτιση. 
Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε πως η έρευνες για την συγκεκριμένη μέθοδο συνεχίζονται.

Πως γίνoνται;

Για την επίτευξη του σκοπού αυτού, είναι προϋπόθεση ο άνδρας να γνωρίζει τους μύες που θα πρέπει να γυμνάσει. Ένας τρόπος για να αναγνωρίσετε τους μύες του πυελικού εδάφους είναι ο εξής: Προσπαθήστε να «τραβήξετε» προς τα πάνω τους μύες κεντρικά της λεκάνης, σαν να προσπαθείτε να σταματήσετε τη ροή των ούρων.
Συνήθως, σφίγγουμε τους μύες του πυελικού εδάφους αυθόρμητα όταν προσπαθούμε να αποφύγουμε τη διαρροή ούρων.Όμως με την εξάσκηση, μπορούμε να μάθουμε να τους ελέγχουμε και να τους γυμνάζουμε πιο αποτελεσματικά.
Οι ασκήσεις πυελικού εδάφους απεύθυνονται και σε γυναίκες αντίστοιχα, με σκοπό να επιλύσουν την ακράτεια ούρων. Παράλληλα ευνοούν και την σεξουαλική ευχαρίστηση.
Μάλιστα, μπορούν να γίνουν και κατά την διάρκεια του σεξ, όταν το πέος βρίσκεται στον κόλπο, κάτι που θα προσφέρει ευχαρίστηση κι’ εντονότερο οργασμό στην γυναίκα αλλά και στον άνδρα.

Εν κατακλείδι

Καταλήγουμε λοιπόν, στο ότι είναι μια πρόληψη και θεραπεία όσον αφορά αυτές τις δυσλειτουργίες, μη επεμβατική και σαφώς πιο οικονομική από τις μεθόδους που γνωρίζαμε έως τώρα.

Σημαντικό είναι να έχουμε στο νου μας πως η στυτική δυσλειτουργία και η πρόωρη εκσπερμάτιση, αποτελούν σύμπτωμα άλλων νόσων. Ιδίως σε άντρες μεγαλύτερης ηλικίας, γι’ αυτό συνιστάται η συμβολή ενός ειδικού.
Εάν θέλετε να δείτε αυτές τις ασκήσεις, δεν χάνετε τίποτα, να αναζητήσετε στο διαδίκτυο γι’ αυτές.
Υπάρχουν βίντεο που θα σας βοηθήσουν στην εφαρμογή.