Η ΄΄αποπλάνηση΄΄ της call girl φοιτήτριας στην Αθήνα

sexy student call girl

Η αναζήτηση…

Σάββατο βράδυ και δεν έχω τι να κάνω, όλοι οι φίλοι μου θα μείνουν μέσα και βαριέμαι πολύ. Θέλω να περάσω καλά χωρίς να βγω έξω.

Έχω σταμπάρει σε μια αγγελία για σεξ μια φοιτήτρια ναζιάρα, με ζουμερά οπίσθια και μακριά μαύρα μαλλιά.

Έχω σκεφτεί ήδη πολλές φορές πως θα ήταν να ΄΄αποπλανώ΄΄ αυτή την 21χρονή φοιτητριούλα και να την ρίχνω στο κρεβάτι μου αλλά μέχρι τώρα δεν είχα κάνει την φαντασίωση μου πράξη.

Ανοίγω το pc, αναζητώ την αγγελία της escort φοιτήτριας… Την βρίσκω !!!

Όσο κοιτάω την αγγελία και τις φωτογραφίες της, έχω ήδη ανάψει για τα καλά.

Την παίρνω τηλέφωνο και απαντάει με ναζιάρικη, λεπτή φωνούλα. Της λέω τι θέλω και πως, της δίνω την διεύθυνση μου και την περιμένω.

 

Έφτασε η ώρα

Όταν ήρθε και άνοιξα την πόρτα, ήμουν ήδη καυλωμένος. Μου χαμογέλασε και μου είπε “Είμαι το call girl που κάλεσες και ήρθα να με αποπλανήσεις”.

Αυτό ήταν !!! Δεν χρειαζόταν να πει τίποτα άλλο. Την τράβηξα προς το μέρος μου, μύριζε τέλεια!!! Την κόλλησα στον τοίχο του σαλονιού, τριβόμουν πάνω της και άκουγα την ανάσα της.  Σκέτη καύλα η μικρή !!!

Της τράβηξα τα μακριά μαύρα μαλλιά ενώ με το άλλο χέρι κατέβαζα τη μίνι φούστα της, το δικτυωτό καλσόν και το δαντελένιο μαύρο στρινγκάκι της… Την πήρα στα όρθια όπως είμασταν. Είχα τρελαθεί με την κωλάρα της, τα μαλλιά της και τα σαρκώδη χείλη της.

Αν και κορίτσι της διπλανής πόρτας και μόλις 21 ετών ήταν πολύ σέξι, με σαγηνευτικές καμπύλες, τσαχπινιά στο βλέμμα και ήξερε κόλπα που δεν περίμενα να ξέρει.

 

Το απόλυτο τελείωμα

Τελείωσα σχετικά γρήγορα αλλά εκείνη ήταν πρόθυμη να με ικανοποιήσει ξανά αν το ήθελα. Μιλήσαμε λίγο πριν φύγει, την γνώρισα λίγο καλύτερα και της υποσχέθηκα ότι την επόμενη φορά που θα θέλω call girl θα προτιμήσω εκείνη ξανά.

Η πιτσιρίκα ήταν περπατημένη όσο ήθελα και το βράδυ του Σαββάτου δεν θα μπορούσε να εξελιχθεί καλύτερα.