Αριέτα η καλλιγραμη σέξι συνοδός!

Τη σημερινή ιστορία μοιράστηκε μαζί μας η Αριέτα, 22χρονο Call Girl από την Κηφισιά.

Ο Σωτήρης είναι χρόνια πελάτη στο γραφείο συνοδών με το οποίο συνεργάζομαι. Είναι ναυτικός και λείπει τον περισσότερο καιρό σε ταξίδια. Όταν βρίσκεται στην Κηφισιά, πάντα περνάει τον χρόνο του με πολλές όμορφες escorts του γραφείου μας. Είναι ένας άνθρωπος πολύ απλός και όμορφος και πάντα χαίρομαι που τον βλέπω.

Έφτασα στο σπίτι του στην Κηφισιά αργά το βράδυ. Μόλις είχε γυρίσει από ταξίδι και ζήτησε να με δεί! Ήμουν ένα από τα αγαπημένα του Call Girls και το ήξερα. Γνωριζόμασταν χρόνια, ήξερα πώς να τον απογειώσω και υπήρχε οικειότητα μεταξύ μας, κάτι που έκανε τα ραντεβού μας ακόμα πιο εκρηκτικά!

Μου άνοιξε την πόρτα και μου είπε πόσο πολύ του είχα λείψει και ότι λατρεύει το φόρεμα μου! Τον πλησίασα και τον ρώτησα πώς είναι ο αγαπημένος μου ταξιδιώτης γελώντας και τον φίλησα.

Πέρασε το χέρι του γύρω από την μέση μου και με τράβηξε με δύναμη κοντά του. Το κορμί του κόλλησε πάνω στο δικό μου και αρχίσαμενα φιλιόμαστε με πάθος!! Ένιωθα τον ερεθισμό του στην ανάσα του, σε κάθε του κίνηση, σε κάθε του άγγιγμα. Το πέος του ήταν σκληρό ήδη και το ένιωθα να τρίβεται πάνω μου!

Μέχρι να φτάσουμε από την πόρτα στο κρεβάτι, τα ρούχα μας ήταν ήδη στο πάτωμα.

Τον έριξα στο κρεβάτι και χώθηκα ανάμεσα στα πόδια του. Τον έπιασα στο χέρι μου και άρχισα να τον γλείφω αργά και βασανιστικά για ώρα. Όταν πλέον είχε αρχίσει να δαγκώνεται και να μου λέει ότι δεν αντέχει άλλο, του φόρεσα το προφυλακτικό και ανέβηκα από πάνω του.

Μπήκε μέσα μου ολόκληρος και έβαλε τα χέρια του στο στήθος μου. Άρχισε να παίζει μαζί του, ενώ εγώ άρχισα να κουνάω το κορμί μου αισθησιακά πάνω του. Στην αρχή αργά και μετά όλο και πιο γρήγορα. Συνέχισα έτσι για λίγο κοιτώντας τον στα μάτια λάγνα. Με έπιασε και με ξάπλωσε στο κρεβάτι ανάσκελα.

Ήρθε από πάνω μου και ξαναμπήκε μέσα μου με δύναμη!

Άρχισε να με παίρνει δυνατά και γρήγορα. Έβαλα το χέρι μου ανάμεσα στα πόδια μου και άρχισα να παίζω με την κλειτορίδα μου. Ήμασταν και οι δύο πολύ κοντά στο να τελειώσουμε. Τελείωσα πρώτη, δυνατά και έντονα πάνω του. Έβγαλε το προφυλακτικό και πλησίασε το στήθος μου, το σπέρμα του έπεσε καυτό πάνω του!!! Νομίζω ότι τον άκουσε όλη η Κηφισιά να φωνάζει το πόσο του έλειψα και πόσο πολύ του αρέσει να τελειώνει για εμένα!