Άρια, το Call Girl από την Ουκρανία Εξομολογείται…

Άρια, το Call Girl από την Ουκρανία Εξομολογείται…

Σήμερα λοιπόν θα μοιραστούμε μαζί σας την ιστορία της Άριας… Η Άρια είναι 25 χρονών, Call Girl από την Ουκρανία!

Η ιστορία που μοιράστηκε μαζί μας, είναι με τον Μάνθο.. Ο Μάνθος, ήταν λάτρης του φαγητού, εντός και εκτός κρεβατιού!!! Σοκολάτες, σαντιγί, φρούτα.. Αυτές ήταν οι μεγάλες του αγάπες!

Αυτή την φορά το ραντεβού δεν ήταν σε ξενοδοχείο, αλλά στο σπίτι του. Μου άνοιξε την πόρτα χαμογελαστός και έξτρα ενθουσιασμένος. Καθίσαμε για λίγο στο σαλόνι, μου έφερε ένα ποτήρι νερό και πήγαμε στο δωμάτιο.

Μου ζήτησε να βγάλω τα ρούχα και τα εσώρουχα μου και να ξαπλώσω, όσο αυτός πάει ως την κουζίνα!! Γύρισε με ένα μπουκάλι σαμπάνια, σιρόπι σοκολάτας, σαντιγί και φράουλες!!

Ξάπλωσα στο κρεβάτι και χαλάρωσα.. Πήρε το σιρόπι στο χέρι του και άρχισε να ρίχνει στο στήθος μου, δίνοντας ιδιαίτερη βάση στις ρώγες μου! Στην συνέχεια άρχισα να το νιώθω να τρέχει στην κοιλιά μου.. Άρχισε από τον λαιμό μου, γλείφοντας ό,τι έχει λερώσει με το σιρόπι ως τώρα.. Με έγλειφε με μανία..

 

Σταμάτησε και φίλησε την κοιλιά μου.. Πήρε ξανά το σιρόπι και έριξε λίγο στο αιδοίο μου, το οποίο συνόδευσε με αρκετή ποσότητα από την σαντιγί που είχε δίπλα. Άρχισε να τα γλείφει και τα δύο αργά από πάνω μου.. Μου έλεγε πόσο λατρεύει την γεύση μου και πόσο του αρέσει το επιδόρπιο του!!

Μου ζήτησε να πάμε στο μπάνιο και τον ακολούθησα. Παρατήρησα ότι πήρε μαζί του το μπουκάλι με την σαμπάνια! Εκεί μας περίμενε ένα μεγάλο υδρομασάζ, στο οποίο μου ζήτησε να μπω και να γονατίσω. Το έκανα περιμένοντας να δω τι θα ακολουθήσει.

Μπήκε και αυτός μέσα και στάθηκε όρθιος μπροστά μου. Μου ζήτησε να ανοίξω το στόμα μου και να βγάλω την γλώσσα μου έξω. Άρχισε να ρίχνει την σαμπάνια αργά σημαδεύοντας την γλώσσα μου. Την ένιωθα να τρέχει στο στήθος μου, στην κοιλιά μου, σε όλο μου το κορμί.

Μου ζήτησε να βάλω το χέρι μου ανάμεσα στα πόδια μου και να παίξω με την κλειτορίδα μου, ενώ ο ίδιος άρχισε να παίζει το πέος του. Γρήγορα, με την ίδια μανία που με έγλειφε λίγα λεπτά πριν. Έβλεπα το κορμί του να σφίγγεται, έβλεπα το στήθος του να πάλλεται από την ένταση, η ανάσα του ήταν γρήγορη και βαθιά.

Μου ζήτησε να βγάλω ξανά έξω την γλώσσα μου και να τελειώσω μαζί του. Άρχισα να παίζω κι εγώ πιο γρήγορα, προσπάθησα να συγχρονιστώ με τον ρυθμό του. Την στιγμή που ένιωσα τον οργασμό μου να έρχεται, ένιωσα και το σπέρμα του στην γλώσσα μου. Καυτό!

Με κοίταξε και μου είπε πόσο πολύ απόλαυσε το ..τραπέζι, γελώντας!