Αλέξια, Ένα Call Girl με Άγριες Διαθέσεις!

Αλέξια, Ένα Call Girl με Άγριες Διαθέσεις!

Σήμερα θα μοιραστούμε μαζί σας την ιστορία της Αλεξίας.. 25χρονης, escort!!

 

Υπάρχουν πολλών ειδών πελάτες, με διαφορετικά γούστα, αλλά σήμερα θα ασχοληθούμε με τον -ας τον πούμε- Σταύρο. Ο Σταύρος είναι συχνός πελάτης, πολύ συμπαθής και ευχάριστος. Είναι υποτακτικός και του αρέσει να βρισκόμαστε για Αυταρχικά παιχνίδια και παιχνίδια με Strap-on!

Δεν κάναμε ποτέ κανονικό σεξ, δεν το ζήτησε ποτέ, δεν το ήθελε!!! Ήταν κάτι αρκετά πρωτόγνωρο για εμένα.

Τα ραντεβού γίνονται πάντα στο σπίτι του και συνήθως είναι πολύωρα.. Θέλει να βιώνει την εμπειρία χωρίς βιασύνη και χωρίς άγχος. Του αρέσει να του κλείνεις τα μάτια, να τον πονάς, να τον παιδεύεις και να τον παίρνεις με το Strap-on..

Μπήκα στο σπίτι και στάθηκα μπροστά του. Του είπα πόσο μου αρέσει να τον βλέπω εκεί, πόσο του αρμόζει να είναι γονατιστός μπροστά μου και πόσο θέλω να τον ξεφτιλίσω και να παίξω μαζί του. Χαμογέλασε, αλλά δεν σήκωσε το κεφάλι του.

Άρχισα να οργώνω απαλά την πλάτη του με τα νύχια μου και τραβάω τα μαλλιά του.. Όταν η ανάσα του άρχισε να βαραίνει, τα χέρια μου πήγαν στα οπίσθια του. Λάτρευε να τον πονάω εκεί και το ήξερα.. Άρχισα να τον χτυπάω, στην αρχή απαλά και μετά όλο και πιο έντονα. Είχε αρχίσει να τρέμει και να μου λέει πόσο του αρέσει να τον πονάω.

Κάθισα πάνω στο πρόσωπο του και τον έβαλα να με γλείψει, ενώ κουνούσα ρυθμικά την λεκάνη μου μπρος πίσω. Συνέχισε μέχρι να τελειώσω στο πρόσωπο του.

Σηκώθηκα του έδωσα ένα απαλό χαστούκι στο μάγουλο και του ζήτησα να καθίσει στα τέσσερα. Στάθηκα όρθια δίπλα στο κρεβάτι και φόρεσα το Strap-On μου, ενώ με κοιτούσε. Ήξερα πόσο τον ερεθίζει αυτή η εικόνα. Ήξερα πόσο έχει ανάγκη να τον πάρω. Τον κοίταξα έντονα και περίμενα να μου το ζητήσει, όπως ήθελε και όπως έπρεπε. Με ικέτευσε να παίξω με τον πρωκτό του και να τον κάνω δικό μου.

Μπήκα μέσα του και άρχισα να τον παίρνω αργά.. Είχε αρχίσει να τρέμει και να με παρακαλάει να τελειώσει. Τότε αύξησα την ένταση και άρχισα να τον παίρνω πιο γρήγορα και πιο έντονα. Μούγκριζε και μου έλεγε πόσο λατρεύει να είναι η σκύλα μου.

Ταυτόχρονα τον έβαλα να παίζει με το πέος του. Πάντα είχε πιο έντονους οργασμούς όταν ταυτόχρονα ερέθιζα τον προστάτη του και έπαιζε με το πέος του. Συνέχισα έντονα, μέχρι να τελειώσει..

Έκανα ένα μπάνιο και κάναμε ένα τσιγάρο πριν συνεχίσουμε.