Τρίο με αλλοδαπή συνοδό

τρίο

Θα κάνουμε ένα ερωτικό ταξίδι μέσα από μία όμορφη εμπειρία που έζησε η Μαρία 20 χρόνων από Μολδαβία

Η Μαρία λατρεύει το γυναικείο κορμί! Είναι bisexual και αρέσκεται να κάνει σεξ και με τα δύο φύλα! Της αρέσει πολύ η δουλειά που κάνει και ιδιαίτερα όταν το ραντεβού της αφορά γυναίκες για λεσβιακό! Η Μαρία είναι ψηλή, μελαχρινή με τέλειες αναλογίες προσώπου και σώματος!!!

Η ερωτική ιστορία αφορά το τρίο που έκανε με τον Κάρλ και την Έλεν

Είναι ένα ζευγάρι από την Γερμανία και χρόνια μένουν στην Ελλάδα! Σκέφτονταν πάντα ένα τρίτο πρόσωπο στο κρεβάτι τους, κυρίως γυναίκα!!! Αλλά έως τότε, δεν το είχαν τολμήσει!
Την εντυπωσική Μαρία, την είχαν δει σε μια ιστοσελίδα και τους εντυπωσίασε το όμορφο πρόσωπο της και το αδύνατο κορμί της! Αποφάσισαν λοιπόν να την καλέσουν…
Ο Κάρλ και η Έλεν είναι παντρεμένοι 10 χρόνια και δεν έχουν παιδιά.  Τους αρέσουν τα ταξίδια και οι περιπέτειες! Αποφάσισαν λοιπον να ζήσουν μαζί μου την πολυπόθητη εμπειρία που είχαν στο μυαλό τους! Το ραντεβού για το τρίο κλείστηκε για το Σάββατο το βράδυ σε γνωστό ξενοδοχείο του Μεταξουργείου!
Λόγω κίνησης άργησα 5 λεπτά. Όταν μου άνοιξαν, παρατήρησα πως ήταν ευδιάθετοι και χαμογελαστοί! Ο Κάρλ ήταν γύρω στα 40 και η συζυγός του γύρω στα 35!
Μου πρότειναν να κάτσουμε στο σαλόνι να πιούμε ένα ποτό και να μου πουν την φαντασίωση που είχαν σκεφτεί. Αφού λοιπόν άκουσα όσα είχαν στο μυαλό τους για το τρίο και ταυτίστηκα με τις φαντασιώσεις τους, σηκώθηκα και ζήτησα στην Έλεν να πάμε στο δωμάτιο…

Λεσβιακά παιχνίδια

Η Έλεν είναι μία γυναίκα αρκετά σέξι με ωραίο, στητό στήθος και απίστευτα στρογγυλό κωλο!!!
Καθώς πηγαίναμε στο δωμάτιο, είδα τον Κάρλ που είχε ήδη γδυθεί να με κοιτάει έντονα.
Έκατσε στον καναπέ απέναντι από το κρεβάτι για να μας απολαύσει.
Εγώ φίλησα τρυφερά την Έλεν, την έβαλα να ξαπλώσει στο κρεβάτι καθώς της έβγαζα ό,τι φορούσε.
Έβγαλα όλα μου τα ρούχα και έβλεπα στα μάτια της την λαχτάρα να ξεκινήσουμε το λεσβιακό. 
Πρώτα, την φίλησα τρυφερά στο λαιμό και κατέβαινα σιγά-σιγά προς τα κάτω.
Όταν έφτασα στο μουνακι της, εκεί συνειδητοποίησα ότι ήταν ήδη πολύ καυλωμένη…
Με τα δάχτυλά μου έτριβα την κλειτορίδα της!!! Την έγλυφα γύρω-γύρω από τους μηρούς και κοντά στο ήδη καυτό υγρό μουνακι της….
λεσβιακό
Ένιωθα ότι ο οργασμός της ήταν πολύ κοντά. Όμως, δεν ήθελα να τελειώσει τόσο σύντομα…
Έπαιζα αργά και βασανιστικά την κλειτορίδα της. Στο ενδιάμεσο κοιτούσα συνεχώς τον Κάρλ και  τον είδα πάρα πολύ καυλωμένο, να παίζει με το πέος του ενώ μας παρακολουθούσε! Μου άρεσε τόσο πολύ το όλο σκηνικό!!! Αφού έβλεπα πώς έτρεμε από ηδονή πήρα έναν δονητή, μεγάλο και χοντρό. Έβαλα προφυλακτικό και άρχισα να της τον βάζω γρήγορα και βαθιά μέσα της. Τότε ο Κάρλ ήρθε δίπλα μας, ξάπλωσε και κοιτόυσε από πολύ κοντά όσα έκανα στην γυναίκα του. Παράλληλα, την φιλούσε, της έγλυφε τις ρώγες και της μιλούσε στο αυτί στα Γερμανικά. Ο οργασμός της ήρθε γρήγορα…

Η ολοκλήρωση

Ξαπλώσαμε χαμογέλασαν και λέγοντάς μου ότι ήταν τέλεια εμπειρία!!!
Μου ζήτησαν επαναλάβουμε ξανά το τρίο!!!
Σηκώθηκα έκανα ένα ντους ετοιμάστηκα και φεύγοντας φίλησα στο στόμα την καυτή Γερμανίδα Έλεν!!!