Τι απογειώνει την ηδονή;

ηδονή

Όταν είσαι φτιαγμένος ή μεθυσμένος κάνεις καλύτερο σεξ;

Δύο από τα πιο συνηθισμένα ναρκωτικά, το αλκοόλ και η κάνναβη έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον σε ό,τι αφορα την  βελτίωση της σεξουαλικής εμπειρίας. Η κάνναβη είναι αφροδισιακό, το κρασί ανεβάζει τη λίμπιντο και η μπύρα ευνοεί την στύση. Τα έχουμε ακούσει όλα, όμως τι από όλα αυτά κάνει καλύτερη δουλειά; Έρευνα που έγινε από μία σειρά επαγγελματίες που μελετούν αυτές τις συνθήκες μας αποκαλύπτουν…

Ομάδα κάνναβης

Στην Δυτική Ακτή των Hνωμένων Πολιτειών, εκεί που είναι ο παράδεισος της κάνναβης,  η ουσία δεν είναι εθιστική και ο κόσμος την απολαμβάνει για πολλούς λόγους. Όπως για μυϊκούς πόνους σοβαρών ασθενειών όπως η νόσο του Πάρκινσον και γενικά επιδρά θετικά στον άνθρωπο. Ορισμένοι υποστηρίζουν, πως η κάνναβη αυξάνει τη σεξουαλική ικανοποίηση! Πλέον με την κάνναβη να υπάρχει σε διάφορες μορφές προϊόντων είναι πιο εύκολο να την “ακούσεις”…
Οι περισσότεροι άνθρωποι που μίλησαν ήταν υπέρ της κάνναβης! Αναφέροντας τον αφροδισιακό του ρόλο και την επίδραση του στην ηδονή! Ανάμεσά τους μία γνωστή συντάκτρια κειμένων που μίλησε για τα θετικά αποτελέσματα. Έπρεπε λοιπόν να την ρωτήσουμε αν είναι καλό να είσαι στην ομάδα της κάνναβης.
Το μεγαλύτερο καλό που προσφέρει η κάνναβη στο σεξ, είναι πώς βοηθάει τους ανθρώπους να βγουν από το κεφάλι τους και να μπουν στο σώμα τους! Το χειρότερο για το σεξ είναι ότι μπορείς να το παρακάνεις με τη χρήση της. Η υπερβολική δόση, μπορεί να προκαλέσει άγχος και παράνοια, οπότε θέλει προσοχή.
ναρκωτικά και σεξ

Σεξ και ουσίες

Όταν κάνεις κατανάλωση του αλκοόλ μειώνεται η πιθανότητα χρήσης προφυλακτικού σε διάφορα πιθανά σενάρια σεξουαλικών επαφών. Γνωστός καθηγητής κοινωνιολογίας πού έχει ασχοληθεί με τον κόσμο του σεξ αλλά και με τις ανθρώπινες συμπεριφορές, αναφέρει σε σχετικό άρθρο:
Όταν βρίσκονταν υπό την επήρεια ναρκωτικών στη δεκαετία του ’60, από τα 200 άτομα που ρωτήθηκαν, το 77% των χρηστών είχαν πιο έντονη ερωτική διέγερση και αυξήθηκε στο 68%  η σεξουαλική ευχαρίστηση!!!
Οι άνθρωποι που είναι υπό την επήρεια των ναρκωτικών μειώνουν τις αναστολές τους και απολαμβάνουν περισσότερο την ερωτική επαφή!!! Η ηδονή δεκαπλασιάζεται…

Κάνναβη και αφροδίσια νοσήματα

Παρόλα αυτά, η χρήση κάνναβης συνδέεται με λιγότερες αναστολές στο σεξ! Έτσι, σας κάνει λιγότερο πρόθυμους να ξεχνάτε τη χρήση του προφυλακτικού, σε σχέση με το αλκοόλ, λέει ο καθηγητής Ψυχιατρικής και συμπεριφορικών επιστημών.Περίπου 30 με 40 έρευνες που έγιναν, έδειξαν πως η χρήση του αλκοόλ μειώνει την πιθανότητα χρήσης προφυλακτικού σε μερικά σενάρια σεξουαλικών επαφών.
Όπως γνωρίζει ο περισσότερος κόσμος, ένα κακό στοιχείο της χρήσης κάνναβης είναι η παράνοια, όταν ένα άτομο μπορεί να νιώσει πιο εκτεθειμένος σε κινδύνους! Αυτό όμως θα μπορούσε να αποδωθεί στο ότι η κάνναβη κάνει τα άτομα να ανησυχούν περισσότερο για τις σεξουαλικές μεταδιδόμενες ασθένειες όταν ξεκινούν τη σεξουαλική πράξη. Σε αντίθεση με το αλκοόλ που διώχνει το άγχος για τους πιθανούς κινδύνους, οπότε ακόμα και η παράνοια έχει τα “θετικά” της.
Επομένως, το πρόβλημα με το “μεθυσμένο” σεξ είναι πως αν είσαι τύφλα κάτι που συμβαίνει συχνά, δεν θα είναι καλό το σεξ. Άν όμως την έχεις “ακούσει”από το χόρτο συνήθως αισθάνεσαι καλά κι’ αυτό είναι πάντα καλύτερο από το μεθυσμένο σεξ! Δίνοντας έτσι ένα επιπλέον boost στην ηδονή σου…!

ηδονή και αφροδίσια νοσήματα

Ομάδα ποτού

Το να πίνεις πάρα πολύ είχε ως αποτέλεσμα αρνητικά πράγματα, όπως είναι η κίρρωση του ήπατος, η στυτική δυσλειτουργία και εννοείται ο αλκοολισμός. Είναι απολύτως φυσιολογικό να μην υπάρχει επαγγελματίας υγείας που θα υποστηρίξει πως το πάντρεμα αλκοόλ και σεξ είναι καλό. Ωστόσο, το αλκοόλ παραμένει πιο δημοφιλές για τα παιχνίδια της κρεβατοκάμαρας! Αυτό  συμβαίνει γιατί το ποτό όταν χρησιμοποιείται με μετρό μας βοήθα να απαλλαγούμε από τις αναστολές μας. Επίσης, είναι κάτι νόμιμο, προσβάσιμο.
Κι’ ας μην ξεχνάμε ότι μας που βοηθάει να βλέπουμε τους πιθανούς συντρόφους μας πιο όμορφους! Το ποτό μας βοηθάει να βρούμε τη στοργή στο σεξ, την ευχαρίστηση και τη διασκέδαση. Αλλά όταν θέλουμε κάτι παραπάνω πρέπει να σταματήσουμε να πίνουμε….
Το γεγονός στο οποίο το αλκοόλ μας κάνει πιο πρόσχαρα άτομα, δεν σημαίνει πως η συχνή υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ,δεν διπλασιάζει τον κίνδυνο σεξουαλικής επίθεσης.
Επομένως, το αλκοόλ μπορεί να καταναλωθεί με σύνεση βοηθώντας μας να πετύχουμε, αυτό που θέλουμε με μεγαλύτερη άνεση και περισσότερη όρεξη για σεξουαλικό πειραματισμό. 
Όμως, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως εκμετάλλευση των ανθρώπων. Άρα εναντίον μας.
Αν όμως βρισκόσαστε σε μία σχέση που υπάρχει υπευθυνότητα τότε μπορείτε να πιείτε 1-2 ποτηράκια πριν το σεξ και να αυξήσετε την ηδονή σας…