Παιχνίδια με strap on

strap on

Σήμερα θα μοιραστούμε ακόμα μία ιστορία της Νικόλ 28 χρονών escort.

Όπως είναι φυσικό σε αυτό το επάγγελμα υπάρχουν διάφοροι πελάτες, με διαφορετικά γούστα ο καθένας. Σήμερα όμως θα μιλήσουμε για έναν ιδιαίτερο πελάτη, ας τον πούμε Γιώργο.
Ο Γιώργος είναι ένας καλός άνθρωπος, συμπαθητικός και πολύ ευχάριστος. Ελεύθερος, 40 χρονών απο την Αθήνα!
Δεν του άρεσε το σεξ, δεν μου το είχε ζητήσει άλλωστε και πότε.
Για μένα για όσο καιρό κάνω αυτή τη δουλειά, αυτό ήταν κάτι  πρωτόγνωρο. 
Όλα μας τα ραντεβού πάντα τα έκλεινε στον χώρο του. Αυτό γινόταν γιατί δεν του αρκούσε μία ώρα μόνο, ήταν πολύωρες συναντήσεις. μας Ποτέ δεν του άρεσε η βιασύνη.

Domination

Εκείνο το βράδυ, τη συνηθισμένη ώρα λοιπόν πήγα στο σπίτι του.
Άνοιξε την πόρτα χαμογελαστός και γονατιστός μπροστά μου. Με τρέλαινε όταν τον έβλεπα έτσι.
Τον έπιασα από τη γραβάτα και όπως ήταν γονατιστός, γύρισα έκλεισα την πόρτα και τον πήγα στην κρεβατοκάμαρα. 
Αφού έβγαλε όλα του τα ρούχα, η πρώτη κίνηση ήταν να του γρατζουνάω ελαφρά όλη την πλάτη και να του τραβάω τα μαλλιά. Ένιωθα την ανάσα του να βαραίνει καθώς τα χέρια μου πήγαιναν προς τον κώλο του. Ήξερα πως ήταν το σημείο που τον τρέλαινε.
Το χτυπούσα στην αρχή απαλά και μετά πιο έντονα. Εκείνος άρχισε να τρέμει και να μου λέει πόσο του αρέσει να τον πονάω.
Έβγαλα όλα τα ρούχα μου και κάθισα πάνω στη μούρη του και του είπα να με γλύψει…
Όσο γινόταν το face sitting κουνούσα ρυθμικά το σώμα μου γύρω γύρω μπρος και πίσω. Αυτό γινόταν μέχρι να του χύσω το πρόσωπό του.

Μέσα του

Αφού τελείωσα, σηκώθηκα και απαίτησα να κάτσει στα τέσσερα. Υπάκουα και στωικά περίμενε την επόμενη μου κίνηση!
Φόρεσα το strap on μου, έβαλα αρκετό λιπαντικό, γνώριζα πως αυτή η εικόνα τον καυλώνει πολύ. Τον κοίταξα και περίμενα μέχρι τη στιγμή που θα το ζητήσει. Εκείνος παρακάλεσε να παίξω μαζί του και να γίνει δικός μου γι’ άλλη μια φορά!!!
Μπήκα μέσα του αργά και βασανιστικά.  Σε όλη την διάρκεια τον έβριζα, τον χαστούκιζα και τον έφτυνα στο πρόσωπο! Αυτός άρχισε να τρέμει και να παρακαλάει να χύσει. Τότε εγώ άρχισαν τον παίρνω ακόμα πιο γρήγορα και δυνατά, μούγκρισε και φώναζε πόσο γουστάρει πού είναι η σκύλα μου. 
Εκείνος ,καθώς εγώ τον έπαιρνα έπαιζε με το σκληρό του πέος. Οι σπασμοί του γινόντουσαν πιο έντονοι όταν εγώ του ερεθίζα τον προστάτη του καθώς τον έπαιζε. Συνεχίστηκε όλο αυτό για μερικά λεπτά, μέχρι που τελείωσε κατόπιν της άδειάς μου.
Τα έκανε όλα τόσο μούσκεμα που χρειάστηκε να κάνουμε μπάνιο. Μιλήσαμε για μισή ώρα έως ότου έφυγα και μετά απο μια εβδομάδα τον συνάντησα πάλι…