Masturbation και σεξ με 28χρονη βίζιτα

masturbation και σεξ
Τη σημερινή ερωτική ιστορία με masturbation και σεξ θα μας τη διηγηθεί η Νικολέτα 28 ετών call girl από το Μοσχάτo.
Ο Περικλής είναι ένας πάρα πολύ καλός και αγαπημένος πελάτης εδώ και αρκετά χρόνια στο γραφείο που συνεργάζομαι! Θα έλεγε κανείς ότι είναι ιδιαίτερος άνθρωπος και κάνει και πολύ καλή παρέα! Γενικά του αρέσει να βγαίνει με escort πάντα διαφορετικές, του αρέσει όπως λέει η ποικιλία γιατί η κάθε μία βγάζει διαφορετικά γούστα! Περισσότερο όμως του αρέσει το masturbation και σεξ με βίζιτες όλων των ηλικιών και εθνικοτήτων!

Με πήραν τηλέφωνο από το γραφείο που συνεργάζομαι και μου είπαν ότι σήμερα έχω ραντεβού με τον Περικλή. Ζήτησε επίσης να έχω μαζί μου ό,τι παιχνίδια έχω για το σεξ. Ένα από τα μεγαλύτερα φετίχ του είναι να είναι όμορφη η σύνοδος και να τη βλέπει να χαϊδεύεται με τους δονητές της για εκείνον!!! Είτε αισθησιακά, είτε  πρόστυχα και έντονα!!!

Η πρώτη συνάντηση

Το ραντεβού κλείστηκε σε γνωστό ξενοδοχείο της παραλιακής για πολύ αργά το βράδυ. Περίμενε εκεί φανερά χαρούμενος και αρκετά ερεθισμένος!!!
Πέρασα μέσα, κάτσαμε στο μικρό σαλονάκι που είχε το δωμάτιο και χωρίς να χάσει χρόνο, μου ζήτησε να γδυθώ! Εγώ ήξερα πως το αγαπημένο του χρώμα ήταν το κόκκινο και έτσι φόρεσα κόκκινα εσώρουχα με κόκκινες γόβες. Επέλεξα να γδυθώ, χωρίς να βγάλω όμως αυτά!!! Άρχισε να μου κάνει κοπλιμέντα για πόσο όμορφο κορμί έχω και για το έκφυλο πρόσωπό μου, αφού το γουστάρει πολύ!
Είχε κάτσει ακριβώς απέναντι μου σε μία μικρή πολυθρόνα που είχε και απλά με χάζευε.

Το παιχνίδι των αισθήσεων

Εγώ άρχισα να χαϊδεύω όλο το κορμί μου σαν Hot Girl και το βλέμμα μου ήταν καρφωμένο πάνω του! Γούσταρα πολύ να τον βλέπω να λιώνει και να καυλώνει με κάθε μου άγγιγμα! Ήξερα πολύ καλά πόσο του άρεσε αυτό το θέαμα!!! Αυτό έγινε για λίγη ώρα μέχρι να τον δω να είναι φουλ καυλωμένος!!! Μόλις κατάλαβα ότι είχε ερεθιστεί αρκετά έβγαλα και τα εσώρουχά μου και πήγα από πάνω του! Του έκανα ας το πούμε έναν αισθησιακό χορό, άρχισα να του τρίβομαι, γνώριζα ότι τον τρελαίνει αυτό το πράγμα! Είχα βάλει το στήθος μου στο πρόσωπό του, καθώς κουνούσα τη λεκάνη μου κυκλικά πάνω από το πέος του. Ήταν τρομερά ερεθισμένος!!!

Του έδωσα ένα φιλί και πήγα και έκατσα ακριβώς απέναντί του! Άρπαξε την τσάντα μου, έβγαλε το δονητή μου και άρχισα να τον γλύφω κοιτάζοντας τον. Τον έβαλα βαθιά μέσα στο στόμα μου, εκείνος με κοίταγε με μανία και δάγκωνε τα χείλη του λέγοντάς μου ότι είμαι πάρα πολύ καυλιάρα! 

Masturbation και σεξ

Άρχισα να περνάω τον δονητή από όλο το σώμα μου, άνοιξα τα πόδια μου και τον έβαλα μέσα μου!!! Έπαιζα στην αρχή αργά και μετά όλο και πιο γρήγορα και έντονα! Εγώ συνέχισα να τον κοιτάω και έβλεπα ότι το πέος του ήταν τόσο σκληρό και όρθιο, καταλάβαινα ότι ήταν έτοιμο να εκραγεί!!! Ήξερα εκείνη τη στιγμή πόσο πολύ με ήθελε!!! Μέχρι που δεν άντεξε άλλο, φόρεσε προφυλακτικό, ήρθε δίπλα μου και άρχισε να με παίρνει με δύναμη και γρήγορα!!!
Ο οργασμός μου δεν άργησε να έρθει! Ένιωθα τους παλμούς της καρδιάς του να χτυπάνε πάρα πολύ γρήγορα μέχρι που τελείωσε και εκείνος πάνω στο μουνάκι μου!
Απο τότε τον συναντάω κάθε δυο μήνες!