Αυταρχική Ελληνίδα για session

αυταρχική Ελληνίδα για session
Τη σημερινή ερωτική ιστορία θα μας διηγηθεί ή η Ρένα 30 χρόνων Αυταρχική Ελληνίδα για session!
Από πάντα αγαπούσα τη δουλειά που κάνω. Σαφώς δεν την επέλεξα μόνο για τα χρήματα αλλά γιατί με εξιτάρει η σεξουαλικότητα των ανθρώπων! Κυρίως μου αρέσει να γνωρίζω διαφορετικούς ανθρώπους και να βιώνω διάφορες καταστάσεις! Κάνοντας αυτή τη δουλειά μου αρέσουν επίσης οι έντονες εμπειρίες! Άλλωστε είναι κάτι που ξέρεις πως δεν θα συμβαίνει και συνέχεια!
Αδιαμφισβήτητα υπάρχουν πολλών ειδών άντρες! Ο καθένας  βγάζει διαφορετικά γούστα! Σήμερα όμως θα μιλήσουμε για τον Κώστα. Ο Κώστας είναι συχνός πελάτης αρκετά συμπαθητικός άνθρωπος και πολύ ευχάριστος. Αυτό που αναζητά είναι αυταρχική Ελληνίδα για session! Εν ολίγοις του αρέσει ό,τι έχει σχέση με αυταρχικά παιχνίδια και παιχνίδια με στραπόν!

Με τον Κώστα δεν κάνουμε ποτέ κανονικό σεξ! Γιατί δεν το ζήτησε ποτέ, άλλωστε δεν το ήθελε! Και αυτό ήταν κάτι αρκετά πρωτόγνωρο για εμένα. Δεν μου έχει ξανασυμβεί πελάτης να μη θέλει να κάνουμε σεξ.

Στην οικεία του πελάτη

Όλα τα ραντεβού γίνονταν πάντα στο σπίτι του και πάντα ήταν πολύ ώρα. Δεν του αρέσει η βιασύνη και δεν μπορεί το άγχος του χρόνου. Την βρίσκει να κλείνει τα μάτια του και να τον πονάς, γενικά να τον παιδεύεις όταν θα τον παίρνεις με το στραπόν!

Το σημερινό ραντεβού μας κλείστηκε για τις 12:00 το βράδυ στην Πειραϊκή. Χτύπησα το κουδούνι, με περίμενε χαμογελαστός όπως πάντα! Για απόψε θα έμενα δύο ώρες μαζί του, είχα φροντίσει να φορέσω ένα κόκκινο δερμάτινο φόρεμα ως High Class Βίζιτα με τις αγαπημένες μου κόκκινες γόβες! Έπειτα, κάτσαμε στο σαλόνι και μιλήσαμε για το πώς περάσαμε την εβδομάδα μας. Του αρέσει να τον κάνω να νιώθει άνετα και αυτή η ώρα ήταν η ώρα της χαλάρωσης μας! Μόλις τελειώσαμε, του ζήτησα να πάει στην κρεβατοκάμαρα και να με περιμένει όπως εκείνος ξέρει καλά! Του αρέσει να του δίνουν διαταγές και έτρεχε σαν πιστό σκυλάκι!

Αφέντρες

Παιχνίδια κυριαρχίας με την αυταρχική Ελληνίδα για session

Ήξερα πως θα τον βρω στο πάτωμα με το κεφάλι σκυμμένο να με περιμένει με λαχτάρα!
Προφανώς δεν πήγα αμέσως, μου αρέσει να τον αφήνω να περιμένει, γνώριζα πόσο πολύ τον ερέθιζε και αυτός ήταν ο λόγος που αργούσα. Άλλωστε θα ακολουθούσαν πολλά παιχνίδια…
Λίγο αργότερα μπήκα στο δωμάτιο και στάθηκα εκεί δίπλα του. Του είπα πόσο μου αρέσει να τον βλέπω έτσι γιατί αυτό μου αρμόζει να είναι γονατιστός μπροστά μου! Ήξερα πόσο του άρεσε να τον ξεφτιλίσω και να παίζω μαζί του! Εκείνος σήκωσε το κεφάλι του και μου χαμογέλασε.
Έβγαλα από την τσάντα μου ένα μεγάλο μαύρο blindfold κι’ αμέσως του το φόρεσα. Του ζήτησα να σηκωθεί και να τον βοηθήσω να ξαπλώσει στο κρεβάτι μπρούμυτα. Εκείνος ήταν ήδη σκληρός και ερεθισμένος, έτσι ακριβώς όπως έπρεπε!
Πήγα κοντά του και τον ρώτησα πόσο πολύ θέλει να γίνει η σκύλα μου τώρα. Εκείνος μου απάντησε ότι θέλει πολύ να τον κάνω δικό μου! Περίμενε πως και πως την στιγμή που μια αυταρχική Αφέντρα για session θα τον τρελάνει!

Facesitting

Στην συνέχεια τον γρατζούνισα με τα νύχια μου σε όλη την πλάτη και ταυτόχρονα του τραβούσα τα μαλλιά! Ένιωθα την ανάσα του να βαραίνει καθώς πήγαιναν τα χέρια μου στα οπίσθιά του. Ήξερα πόσο πολύ του αρέσει αυτό που του κάνω και άρχισα να τον χτυπάω στην αρχή απαλά και αμέσως μετά έντονα! Ένιωθα την ανάσα του να τρέμει και να γουστάρει πολύ αυτή τη στιγμή!
Έπαιξα λίγο με τις ρώγες του ενώ ταυτόχρονα χάιδευα το πέος του που ήταν πρησμένο! Γνώριζα πολύ καλά ότι το παραμικρό άγγιγμα θα τον έλιωνε! Επίτηδες όμως δεν το πλησίασα. Έκατσα πάνω του και τον έβαλα να με γλύψει ενώ κουνούσα ρυθμικά τη λεκάνη μου! Τον άφησα μέχρι να τελειώσω στο πρόσωπό του!

Όταν τελείωσα, στάθηκα όρθια δίπλα στο κρεβάτι, φόρεσα το στραπόν μου ενώ ταυτόχρονα αυτός με κοιτούσε με απίστευτη ανυπομονησία. Ήξερα ότι έχει φτάσει στο αμήν και ήταν η ώρα να τον πάρω! Εξάλλου ένιωθα πόσο ανάγκη το είχε! Τότε τον κοίταξα μέχρι να μου το ζητήσει όπως ήθελα και όπως έπρεπε…

facesitting

Strapon

Στην συνέχεια, με ικέτευσε να παίξω με τον πρωκτό του και να γίνει δικός μου!
Έπαιξα μαζί του στην αρχή με τα δάχτυλά μου! Όταν ένιωσα ότι είναι έτοιμος, τον ακούμπησα με το στραπόν μου!
Άρχισα να τον παίρνω αργά ενώ εκείνος έτρεμε κυριολεκτικά ολόκληρος και με παρακαλούσε να αυξήσω την ένταση και εγώ άρχισα να τον παίρνω δυνατά και γρήγορα! Έπειτα φώναζε  δυνατά ότι λατρεύει που είναι η σκύλα μου!
Όταν κατάλαβα οτι δεν αντέχει άλλο, τραβήχτηκα και τον γύρισα ανάσκελα. Του άνοιξα τα πόδια και μπήκα μέσα του με δύναμη και τον έπαιρνα δυνατά. Του ζήτησα να παίζει ταυτόχρονα με το πέος του. Ήξερα πόσο πολύ του αρέσει αυτό και πάντα είχε τους πιο έντονους οργασμούς!
Συνέχισε έτσι του έλεγα! Τελείωσε τόσο έντονα που γίναμε και οι δύο μούσκεμα! Βγήκα από μέσα του όταν με ρώτησε αν μπορεί να σηκωθεί. Έγνεψα καταφατικά,  σηκώθηκα έβγαλα το strapon και έκατσα για λίγο δίπλα στο κρεβάτι. 
Απο τότε μέχρι και σήμερα τον συναντάω συχνά πυκνά όταν χρειάζεται αυταρχική Αφέντρα για session!