Αισθησιακό στριπτίζ

αισθησιακό στριπτίζ
Τη σημερινή ερωτική ιστορία θα μας τη διηγηθεί η Ίρις 20 χρόνων call girl από την Πετρούπολη.
Ο Γιώργος είναι ένας πολύ καλός πελάτης στο γραφείο συνοδών όπως συνεργάζομαι στην Πετρούπολη αρκετά χρόνια τώρα.
Αγαπάει τις γυναίκες πολύ, όπως και το αισθησιακό στριπτίζ!
Ωστόσο, τα γούστα του εστιάζονται στις ψηλές όμορφες γυναίκες! Γενικότερα, του αρέσει  να ασχολείται πολύ με τις escort του γραφείου μας! Εγώ κατά τα λεγόμενά του είμαι ιδιαίτερη αδυναμία του αφού ξέρω πως να τον απογειώνω!
Το ραντεβού κλείστηκε στο σπίτι του, εκεί κοντά στο γραφείο! Τα ραντεβού μας γίνονται πάντα βράδυ γιατί σαν άνθρωπος είναι βραδινός τύπος! Επίσης του αρέσει να γίνονται στο σπίτι του γιατί εκεί νιώθει πιο άνετα!

Προτιμήσεις

Ο Γιώργος είναι πολύ καλός άνθρωπος πολύ ευγενικός και συμπάθησα από την πρώτη στιγμή, παρόλα αυτά, είναι και λίγο περίεργος…
Του αρέσει όλα τα κορίτσια που φέρνει στον χώρο του να φοράνε φούστα κοντή, διχτυωτό καλσόν,  ψηλές γόβες και να του κάνουν αισθησιακό στριπτίζ! Αυτός θα έλεγα είναι και ο λόγος που είναι η αδυναμία του γιατί πάντα φοράω γόβες γιατί έχω πολύ ωραία πόδια και γνωρίζω πως να λικνίζομαι!

Τελικά έφτασα εκεί στην ώρα μου, μου άνοιξε την πόρτα χαμογελαστός και ήταν έτοιμος για όλα από την πρώτη στιγμή! Εξεπλάγην γιατί μου άνοιξε γυμνός! Του έδωσα ένα τρυφερό φιλί και πήγαμε προς το σαλόνι! Εκεί κάτσαμε όπως κάνουμε πάντα και είπαμε λίγο τα νέα μας. Ήταν αρκετά αγχωμένος και κουρασμένος με τη δουλειά του! Μόλις τελειώσαμε τη συζήτηση, του ζήτησα να χαλαρώσει και να με αφήσει να τον περιποιηθώ!

Αισθησιακός χορός/στριπτίζ

Κατόπιν, πήγα να χαμηλώσω τα φώτα, έβαλα και λίγη μουσική. Έκατσα ακριβώς μπροστά του και άρχισα να κουνάω το κορμί μου στο ρυθμό της μουσικής! Του έκανα ένα αισθησιακό στριπτίζ ακριβώς όπως του άρεσε! Εκείνος με κοίταγε και αφέθηκε σε όλο αυτό που έβλεπε! Φυσικά πέταξα όλα μου τα ρούχα εκτός από τις γόβες μου! Εξάλλου, γνώριζα πολύ καλά πόσο του άρεσε να με βλέπει με αυτές!

Γονάτισα ακριβώς μπροστά του και αμέσως αντίκρισα πόσο ερεθισμένος ήταν! Εκείνος μου είπε ότι έφταιγε το θέαμα από το υπέροχο κορμί μου και το τέλειο αισθησιακό στριπτίζ μου! Εν συνεχεία, τον άρπαξα στο χέρι μου και  τον έγλυψα για αρκετή ώρα! Με το ένα χέρι μου του χάιδευα τις ρώγες και με το άλλο είχα πιάσει τη βάση από το πέος του!!!

Cum in mouth

Αφού τον έγλυψα για ώρα, ένιωσα πως δεν αντέχει άλλο και έτσι σηκώθηκα, του φόρεσα το προφυλακτικό και κάθισα πάνω του! Ακούμπησα τα χέρια μου στα γόνατά του και άρχισα να κουνιέμαι ρυθμικά! Στην αρχή αργά και ύστερα γρήγορα! Εκείνος φώναζε πόσο καύλα είμαι ενώ παράλληλα μου έγλυφε τις ρώγες!
Τελείωσα πάνω του και εκείνος χαμογέλασε…
Σηκώθηκα γρήγορα, του πέταξα το προφυλακτικό και τον πήρα στο στόμα μου μέχρι να τελειώσει εκεί! Ο οργασμός του ήταν απίστευτα έντονος! Μόλις τελείωσε, μου έδωσε ένα φιλί και μου είπε ότι ήμουν ότι καλύτερο…